Nagelbilder!

Är ganska kladdigt och slarvigt men orkade inte vara seriös :P
Ganska vanlig design men gillar det enkla det är sååå snyggt!
Innan jag gjorde design på dom
Sen fick dom bli såhär och det va allt för denna gång :) ;)

OOOpppsss

Halloo igen! nu har jag inte skrivit här på verkligen jääätte länge men har verkligen inte haft någon lust till att blogga eller nåt.. har inte mått så bra i de sista så har velat ägna all min tid åt min fina Elvin!
Som nu har fått en tand i nederkäken och den andra är påväg den med men dom är väääldigt sega kan jag säga och som jag har väntat innan på att dom ska komma upp!
Annars har jag inte gjort så mkt faktiskt umgåts med min famlij och kompisar och så..

Och nu får man hålla tummarna igen *hoppashoppashoppas* vill verkligen detta och det är faktiskt våran tur nu så SNÄLLA!!??

har även gjort målat och gjort ett par naglar som jag tänkte skulle komma upp i ett separat inlägg med lite bilder!

ja annars då? jo jag blir snart moster igen min syster therese ska snart ha bebis nu i maj faktiskt så då blir jag moster till 3 barn och faster till en fast har två syster söner i canada också men de e bara halv moster haha så de e mååånga i denna familjen vill jag lova inte så konstigt när man har 7 syskon varav ett är halv syskon på pappas sida och resten är hel jo tack vi är en stor familj!

Idag skulle jag och Elvin träffa en tjej här i vga som jag kände när jag va yngre så tog kontakt med henne på fejjan såklart va annars haha och tyckte vi skulle träffas för hon har en sån som är född samma år som elvin men är lite yngre bara :) kulkul!

jaja nu ska Elvin få sin gröt och jag ska äta frulle

Puss!



Längesen!

ja nu var det verkligen skit längesen!! men har inte orkat eller haft tid till att sitta här hehe det har inte hänt så mkt sen jag skrev sist.. jag har vart väldigt mkt inne i stan och trivs som fisken i vattnet där så vi får se ifall vi får någon lgh där *HOPPAS!* Vart på dop för underbara Dexter sötnows!
Elvin har vart lite gnällig nu den senaste veckan men såg i hans mun idag och där är nog svaret!
Idag ska vi till tommy och fia och mysa i det fina vårvädret!! Underbart humöret är på topp!!

Här kommer en bild på Elvins mun :P



RSS 2.0