dagens naglar :)

såhär blev det ikväll iaf! sen får vi se ifall jag ändrar mig imon vilket är ganska troligt! :P




hmm..

Vet nte riktigt vad det är med Elvin nu för tiden.. Så himla gnällig och trött hela tiden.. Han ingen rytm i sömnen för fem öre.. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Han har ju vart såhär ett tag nu och han sover inte bra på nätterna heller som i natt då sova han fån 7 till 12 sen var han orolig hela resten av natten.. Funderar på om det är tänderna som är på g.. Han dregglar ju som tusan och han är ju rätt dålig i magen och han brukar oftast vara hård i magen... Jaja det kommer la fram förr eller senare.. Om det fortsätter ringer jag till bvc och ser vad dom säger.. Och beskedet va bra.. Hoppas det går fort nu!! Funderar på om jag ska in till stan imon och sova där en natt måste även hämta elvins snutte som vi glömde hos frida och robin igår när vi firade elsas 2 årsdag herreguud vad tiden går fort.. Fick även hem ett paket som jag hade beställt med två lack och tre plattor hehe så nu ska det testas ikväll :) nä nu ska jag fortsätta gosa med min sovande Elvin puss

måndag

japp då var det måndag opch jag har redan städat för dagen! har dammsugit och diskat! nu är det bara lunch och disken efter lunchen kvar hehe sen kan jag bara slappa heela dagen! :P

tänkte jga skulle få gjort naglar idag så ska göra det ikväll när lilleman har somnat är lite lättare då hehe annars tar det hundra år för han tycker ju inte det är så roande att jag sitter där;)

ÅÅÅH fick ett roligt besked igår! vad glaaad jag bliiiir hihihihi

sen idag få vi se hur de blir efter jag har fått beskedet hoppashoppashoppas *håller tummarna*

jaja nu ska jag ta upp mat och börja göra lunch snart

Puss!

moster älskar Elvin och Elvin älskar moster!

icke..

denna helgen har inte vart direkt bra! orkar inte.. det är för mkt med pappa nu med! fattar inte när jag bara ska få vara jag och vara lycklig.. tydligen aldrig!

jaja ska fortsätta titta lite på¨filmen sen sängen ska trots allt upp med Elvin imon tur att jag har min solstråle som räddar vardagen!

Älskar dig!

hihi

kunde ju inte låta bli när jag va på maxi att köpa isadoras grafitti nail top hihi bara älskar den redan!



att nått så enkelt kan bli sååå snyggt! love it!



Fredag!

då var det helg igen! inatt sov Elvin bra faktiskt han vaknade bara en gång och då va hans blöja helt kissig så det va därför han vaknade men sen somnade han om igen till halv 5 så det är skit bra :) fick mat somnade igen och sov till halv 8 :) hehe gick och la in honom i sängen nu och satte på hans speldosa och han låg och jollrade och så och sen helt plötsligt blev det bara tyst då hade han sten slocknat haha min sötnos!

nä gud vad seg jag är och vi som måste handla idag och skit.. men mikey kanske vill åka själv så slipper vi hänga med är såå sjuuukt trött och har varit det i det senaste nu.. hoppas bara att det blir bättre snart..

i mon ska vi på barnloppisen och hoppas på att jag hittar en del fina kläder! Elvin börjar ju växa ur sina nu så nu är det dags för en ny storlek IGEN.. det går så himla fort!

sen funderade vi på om vi skulle på tatueringmässan i trollhättan hade vart kul å få gjort Elvin tatueringen som jag skulle gjort för typ 3 månader sen haha jaja vi får se :P

nä nu blir det slappa framför tven

Puss!

påväg att vända sig från rygg till mage men de är en arm ivägen haha men mage till rygg går bättre :P

mina naglar idag:)


olika designs igen:P

japp har suttit lite ikväll och gjort lite olika designs igen:) så nu kommer här en bild på detta :)



Nu tycker jag faktiskt att ni kan kommentera lite ni är väldigt snåla med detta tkr jag ;)

Wiiiiieee

Idag fick jag hem lacken! och vilken himla skillnad! hihi så nu ska jag fixa och trixa lite ikväll mohahahaha
för övrigt har jag vart hos Andreas och Petra idag har vart hur trevligt som helst!
är ju så himla tråkigt att bara sitta hemma hela tiden så nu tog jag mej i kragen och gick ner till dom :D

nästa helg ska vi ut med dom det ska bli kul! hihi så då ska Elvin få vara hos mormor

sitter och funderar på vad jag ska göra för mat idag.. har tagit upp fläskfile men vet inte riktigt vad jag ska göra med det.. funderar på panerad fläskfile med ris och sås men vet inte riktigt hade ju vart gött med ris och fläskfile gryta

jaja kommer säkert på nåt!

Nu vaknade Elvin

Pusshej

Designs

gjortde lite designs nu ikväll vad tycker ni?

jag gillar den vita bäst :P

huvudvärk suck!

nu har jag haft huvudvärk i 2 dagar och den vill verkligen inte försvinna! fungerar inte med tabletter heller usch och fy jaja får la se ifall de fortsätter.. annars har jag inte gjort så mkt idag bara städat som jag brukar göra och vart ute på min dagliga prommis och sen lagat mat.. guud känner mej helt slut i huvudet!

föresten kom inte grejerna idag så dom kommer nog imon skulle jag tro.. hoppas det iaf! vill göra lite med mina naglar ju!
guud vad jag är gottesugen hela tiden! men det måste ju liksom vara nog någon gång vet nån något som kan ta bort sötsuget som är gott?

herregud vad min kille börjar bli stor har tänkt på det hela dagen! vad hände med tiden? han är ju liksom 5 månader nu heeelt sjukt!





ser ju inte ens ut som samma bebis :) min fina!

I would do anything for you my baby! <3<3

godermorgon!

Ja idag är det verkligen en goood morgon! gav ju Elvin ersättning blandat med godnattvälling igår hälften hälften och han somnade vid 8 typ och sov till HALV 5 fattarni vilken skillnar annars brukar han vakna flera gånger per natt men nu va de bara en gång! hur skönt som helst! ;) och nu vaknar han halv 8 varje morgon de e som en inställd timer på honom hihi min fina!

snhart vi göra lite gröt också det älskar han! och föresten så fick han 6 månaders maten igår lasagne och han ÄLSKADE det! han verkade inte gilla pureerna eftersom han bara spottade ut det så det känns jätte skönt!

han börjar bli så himla stor tar sig fram mer och mer med gåstolen fast mest bakåt men de går framåt ibland :P man blir så stolt! det är så mkt som händer nu i utvecklingen! hur kul som helst :)

nä nun ska han nog få lite gröt sen kommer mysteriet på greveholm på barnkanalen tycker de e skit kul haha va så himla längesen jag såg de :P

hörs senare kanske får mitt paket idag från välaboden? då kommer de nog upp en design senare ;)

Puss


Äntligen!

äntligen har jag fått hem penslarna och clippern som jag hade beställt på tradera för typ en månad sen j*vla kärring ska aldrig beställa grejer från henne mer! jaja nu väntar jag bara på lite nya lack som jag även har beställt fast från välaboden! bara älskar den sidan! kan sitta och stirra mej blind på alla grejer jag vill ha hehe

för övrigt va vi på föräldragruppen idag och det va lika trevligt denna gången hehe men nu ska jag börja med hälften ersättning och hälften välling på kvällen innan han går och lägger sig iaf om han itne får gröt då vill säga. sen kunde jag även börja med 6 månadersmaten tyckte hon på bvc eftersom han är så matglad :)

Nu kallar lilleman på mig!



skit!

Ja jag är så trött på skiten nu... När ska allting vända och vara bra? Fattar f*n inte varför jag inte får vara lycklig.. Suck! För övrigt har denna dagen gått fort har städat diskat skurat skrubbat skåpsluckor och allt möjligt älskar att ha de rent även fast det inte är så himla lätt när man har hund för de blir sketet lika fort igen.. Sen har jag passat adrian en sväng och efter de gick vi en promenad till apoteket och till affären för jag behövde grejer till middagen! Det är så skönt när man får allt sånt gjort. Idag fick det bli köttgryta och ris mums och till efterrätt bakade jag äppelsmulpaj fast mikey äter ju i te sånt så jag får äta myyycket haha nä men får la se ifall de kommer någon trevlig själ som vill ha lite hehe jaja nu ska jag sova om jag ska orka leka med Elvin hela dagen imon puss!

mys morgon!

som sagt är det så skönt att börja få in lite rutiner! nu vaknar lilleman halv 8 nästan varje morgon då går vi upp så äter han mumsig gröt sen vid 10 lägger han sig och sover i 2 timmar typ sen får han lunch sen går vi ut och går om vädret tillåter då somnar han en liten stund till sen får han välling och sen gröt till kvällsmat eller tvärtom men han älskar sin gröööt! och självklart får han mellanmål imellan och majskrokar hehe

just nu ligger han på golvet på en filt och myser tror han ska ha tänder verkligen herreguud vad han vill att jag ska klia han i munnen hela tiden!
igår så vände han sig från mage till rygg flera gånger man blir så himla stolt över sin skatt och nu försöker han från det andra hållet också men det är ju inte lika lätt haha min sötis..
nepp nu blir det mysa lite med honom innan han ska nana och sen blir det städa medans han nanar så himla bra att man hinner de nu när han sover så bra :)yeaaayyy

skriver kanske senare

So long :)



nerbäddad

Japp ligger nu nerbäddad i sängen för att sova.. Elvin sover sen kl åtta känns väldigt bra att få in rutiner nu.. Hela denna veckan som var somnade han kl 7 på kvällen vaknade visserligen under natten men vi går inte upp försen halv 8 hehe och ändå tycker man de e tidigt haha jaja aldrig blir man nöjd :P idag har vi vart på kalas för robin och elsa hos pappa det var huuur mysigt som helst! Sen åkte jag och goding hem och vi käkade middag och tittade på en film:) men du finns ständigt i mina tankar!!! Vet inte ifall jag ska gråta eller gräva ner mej när jag tänker på det som hänt! Älskar ju dig varför händer detta? Du förtjänar det inte.. Min fina! Tankarna går till dej hela tiden <3 nä nu vill inte mina ögon vara öppna mer tack å hej...

Dagens naglar:)

min insperation är verkligen www.lillasystersnaglar.blogg.se hon är verkligen grym! Har tagit rött rosa och vitt och svampat det på nageln sedan tagit och stämplat zebramönster med svart konadlack:) visst blev de snyggt? :)

kategori!

har nu gjort en kategori för dom som bara vill titta naglarna under delan kategori och heter skönhet och naglar! har passat bästa alicia i helgen så har inte blivit mkt bloggande nu inte.. men lägger in inlägg när jag kan och har lite och berätta hehe igår hände de inte mkt jag, alicia, elvin och mikey hade mys kväll med lejonkungen 3 och godis hehe

för övrigt har Elvin börjat äte gröten på morgonen jätte bra nu! han älskar sin gröt:) men på dagen är det lite svårare då velar han mest men som sagt han måste ju vänjas så får ha tålamod;) tror även han börjar få tänder snart han vill ha alla grejer konstant i munnen och har blivit ganska gnällig och vaknar fler gånger på natten och älskar när jag sitter och "kliar" med fingret på han tandkött men men vi får väl se dom kommer när dom kommer :)

idag ska vi på kalas för Robin och Elsa hemma hos pappa men känner mej inte riktigt 100 har huvudvärk och och är helt seg i kroppen så vi får la se..

sen är det massa annan skit med som jag inte ens orkar dra up!

jaja nu ska jag busa med Ellebus och Alicia

Puss

Alicia och Elvin busar :)

naglar

Winnie va här idag och fick gjort sina naglar så tänkte jag skulle lägga upp en bil på detta! :)

så blev dom vad tycker ni? :)


sen gjorde jag även en liten design på min kära lilla systerdotter Alicia som hon älskade ;)



näe

Näe nu får de vara nog tycker allt att ni får kommentera lite ingen respons på naglarna får jag.. Det blir ju tråkigt att blogga om ingen skriver nåt.. Annars idag har jag inte gjort mkt vart med Elle bus och gjort lite nagel design får lägga upp det i morn om vi har fått ordning på vårat internet för jag har fått använda min telefon till allting idag.. Elvin sover för natten nu iaf.. Det har vart lite ruckit i sömnen nu för när jag va på bvc så sa hon att Elvin inte ska äta på natten för han får för mkt mat då så måste vänja av honom med det.. Men de e inte så himla lätt.. Så jag gör så att han får jääätte lite ersättning så han somnar om igen och det har faktiskt gått ganska bra förutom att ahn vaknar hela tiden.. Men men sen sa hon att han ska äta mer fast mat ist för så mkt välling eftersom han går upp så bra i vikt och då behöver han inte välling hela tiden.. Men har satt igång och göra lite mat till honom i förregår fick han morot och potatispure vilket han tyckte om men så ugår gjorde jag broccoli och potatis men de va inte populärt han kväljde och kväljde så det gick inte hem.. Men han älskar gröt det får jag i han iaf.. Är det någon som vet någon bra pure som barn brukar gilla? Nåt bra tips? Jaja ska titta lite på tv sen ska jag sova eller nåt finns inte så mkt mer att göra. Ha det bäst allihopa puss!

såå

så nu har jag en stund över så tänkte blogga lite hehe ja vad har hänt i det senaste? jag har vart på sjukan men allting va bra var bara en grej men får se ifall de försvinner.. sen i lördags hade vi dop för min käre lille son :) och han skötte sig utmärkt! han log och skrattade och hade humöret uppe hela dagen kändes enormt skönt!
annars var det bara allmänt stress hela den dagen!
men vi klarade det :) sen har jag inte gjort så mkt mer än det vanliga städat och lagat mat haha
har börja komma igång med nagel förlängningen nu iaf och det är verkligen skiit kul!
även lite nagel design! förlängde ju mina naglar på mej själv nu också för första gången det var spännande och det är ju svårast att göra det på högern när man är högerhänt!

annars så har det faktiskt kommit flera stycken som vill förlänga naglarna nu och jag tar bara 100 kr för materialet eftersom jag bara övar och går någon nagel av tidigt så gör jag om den igen! jag menar jag är som sagt inte utbildad! utan bara övar.. mina naglar som jag har gjort nu har faktiskt suttit ganska bra, och fias första naglar satt också bra fast inte dom andra dom lossnade nästan efter nästa dag.. fast som sagt det är ju detta jag ska öva på!

för första gången jag gjorde på fia så tog jag tunnare lager två gånger sen andra gången tog jag tjockare lager två gånger så ska nog ta tunt lager 2 -3 gånger så det håller hehe

jaja det löser sig nog :) åååh vad jag vill duscha! ska göra det om en stund tror jag..
sitter och funderar på vad jag ska göra för design på naglarna ikväll haha får fundera på detta ;)

nu blir det soffhäng!
Puss



bättre

bättre bild på mina naglar som jag gjorde igår :)

tagit rosa glitterlack (twoway pens) och seche vite som överlack stjärnorna är med konad svart och konad platta M3





dött!

ja jag vet det har varit lite dött här inne just nu men kommer snart uppdatera igen! tänkte bara lägga ut lite bilder på mina naglar som jag gjort det senaste så får ni kommentera vad ni tycker, tycker jag ;) det är kul å veta ifall det är bra eller dåligt ;)

fias naglar :) 

mina naglar igår :)


mina naglar idag :)


Så vad tycker ni?

nähe...

Jaha inget borås idag.. Får väl gå och ha skit ont tills imon suck!!

Akuten

igår satt jag på akuten hela kvällen.. men dom kunde inte se nåt som vanligt så idag ska jag till borås och kolla igen så väntar bara på att dom ska ringa mej så jag får en tid där.. sen får vi se vad som händer.. nu ska jag lägga mej på soffan med Elvin för det är ungefär det jag orkar göra nu.. tycker synd om min käre lille pojk som jag inte kan göra så mkt med just nu..

jaja återkommer kanske senare..



sjuk IGEN!!

Fattar fasen inte när de ska vända.. Nu är Elvin förkyld IGEN!!! det vill liksom aldrig vända.. Just nu ligger han i min famn och nanar.. Han har ju vart så himla gnällig och bara velat ligga i famnen hela tiden men nu vet jag ju varför.. Tycker så synd om min lille fining.. Iaf så får jag nog gå till apoteket sen när han har vaknat för att köpa koksaltlösnings nässpray.. Är så trött på denna skiten nu så hoppas han blir frisk snart speciellt eftersom vi ska ha dopet på lördag.. Sålänge han inte blir värre eller får feber så är det ju ingen fara! Nepp nu ska jag titta vidare på tven Puss

beställt!

nu var smörgåstårtorna beställda! dyrt är det men vi klarar oss nog! idag har vi pratat med prästen om hur vi vill ha dopet och så, så det känns bra! sen måste jag handla alla grejer till tårtorna som jag ska baka! kommer få gå upp kl 7 på lördag för att baka haha så måste vi nog låna någons kylskåp att ställa dom i eller om vi kan ställa dom ute i kylan sålänge men då ska ju fåglarna inte äta upp dom också.. jaja det löser sig nog!

sitter och tittar lite på nagel designs nu skulle ju förlängt naglarna men Elvin vägrar att lägga sig och sova så får la göra det imon kanske..

nä om man skulöle ta sig lite kvällsmat kanske? rostat bröd med ett glas apelsin juice:) mums!

:)

saknar mina fina goingar!!

passa på

passade på nu när lilleman sov att göra en ny design väldigt simpel men ganska snygg ändå älskar den svarta och vita färgen!

ja det är lite kladdigt men de fixar jag till sen nu kallar min son på mig puss!

måndag

japp då va det måndag igen! igår spenderade jag och Elvin dagen hemma hos underbara Fia och Dexter och hade det skit kul! vi gick från tollered till floda haha och vi skulle gått ena vägen men så bestämde sig Fia för att ta en annan väg som hon trodde va genväg men det visade sig heeelt fel!! herregud det tog oss 2½ timme att gå för det va is på hela den skogsvägen vi gick!! trodde jag skulle avlida i mina ben haha

men men kul var det iaf! sen när vi gick vid vägen var det lastbilar som tutade och vinkade på oss med ett smile haha vi Milfar va ute och gick vettu Mohahahaha

har precis dammsugit ska snart skura golven eller ställa mej och börja laga mat! blir nog kotletter med ris och sås idag skulle jag tro!

är fortfarande lite depp faktiskt.. sen blev det inte som jag trodde att de skulle bli så himla tråkigt.. jaja vad ska man göra..
nepp nu ska jag göra nytta ska skura golven och göra middag hehe

slänger nog in ett inlägg senare på en ny design på naglarna som jag tänkte göra idag :)



soffan

Har lagt mej på soffan nu och Elvin sover och jag hoppas han gör det resten av natten.. Är sjukt trött idag och godis sugen men orkar inte gå till affären.. Idag har vart en riktig slapp dag.. Hade velar vara med Fia idag men de blev inte så.. För övrigt blir denna helgen mer piss ju mer den går orkar fan snart inte mer när fan ska det vända??? Jaja i veckan blir de fullt upp måste inhandla alla grejer inför dopet och måste även göra alla grejer de e mkt nu men de löser sig.. Hoppas jag. Nepp nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag lägga mej ha en bra lördag kväll alla..

Gåstolen :D

Elvin i sin gåstol för första gången handen på ratten och hänger på sne hur ska detta sluta :P
Sen lovade jag ju en bättre bild på fias naglar och här kommer den

Bilder

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från gårdagen då jag och Elvin spenderade kvällen med underbara Fia och Dexter:) gjorde naglar käkade gott och bara myste!! :D





min första zebra nagel jag prövade kladdig men övning ger färdighet ;)

Fias naglar som jag gjorde.. första gången jag gör naglar så blev rätt nöjd faktiskt:) men kvaliteten på bilden är inte så bra har bättre bilder i min kamera lägger in en bild senare:)

sen ändrade jag designen lite och tog svart konadlack under och vitt konadlack över gillar det skarpt ;)


så vad tycker ni blev det bra? :)

dåligt som sagt

ja som sagt det har vart dåligt med bloggandet.. orkar inte sitta vid bloggen just nu är mer med Elvin och pysslar med annat men snart tar jag upp bloggandet igen hoppas jag:)

ska ju även börja med mina naglar nu så det ska ni få se mer av :D

Puss


min finaste, mitt allt, mitt liv! Du gör livet värt att leva!

RSS 2.0