Mys!

Hela morgonen har jag bara legat och myst med lille Elvin, man kan inte sluta titta på honom.. tänk att han har varit i min mage!
står nu och lagar mat det blir krämig potatisgratäng och kött skulle varit panerat men upptäckte att mitt ströbröd va slut haha
jaja sånt e livet. igår va jag på mamma träff på stan trevligt värre massa barn hehe
sen gick jag till alströmer och hälsade på på barn och fritid! alla blev helt förtjusta i lillemannen!
sen på kvällen åkte vi till fia en sväng och bara satt och tjötade och tittade på film:)

saknar min anki!!
blir till att ringa henne om en stund eller vad säger du B2? <3

So long// Sofie

Städa och bvc hembesök!

idag får det bli städa för bvc tanten ska komma och väga lilleman idag så då måste det ju se lite fint ut!
i natt har Elvin vart ganska grinig han har nog haft ganska ont i magen så mikey skulle ta honom han satt och försökte få honom att sova i en och en halv timme men han vägrade sen gick jag upp och tog honom då sten slocknade han med en gång.. mamma gris redan??
annars har det vart lugnt men min mjölk är lite som den vill.. ena stunden har jag ingenting och andra har jag sprängfyllda boobs herregud..
fick iaf lagt i olja i Elvins mat nu så får hoppas han blir lite bättre vilket han verkar för han sover som en stock sen i morses..
skulle gått till tandläkaren idag också men missade tiden kom på vid typ kvart i 10 att jag skulle vara där 10 så då fick jag skita i de för de hade jag aldrig hunnit!

ska prata med bvc idag om hur mkt han ska äta nu för det verkar som om de blir för mkt med var tredje timme för han verkar inte vara så hungrig då..
får la se vad hon säger.. och sen se hur mkt han har gått upp det ska bli spännande..

imon blir det in till stan på mamma träff ska bli väldigt kul faktiskt träffa lite nytt folk och bara myysa!

jaja nu måste jag ta tag i städningen

So long // Sofie

1 Vecka Idag

Idag blir våran lille Elvin redan en vecka! tiden går så himla fort!
Blev sjuk igår pga att jag typ inte har sovit sen lilleman kom till världen så fick lägga mej och sova så gick febern bort..
så idag är jag mer utvilad men fortfarande väldigt trött..

ja idag ska man på kalas och fira min mamma så ska Elvin få träffa sin morfar för första gången ska bli helt underbart!
jag har lärt mej att ta mej upp ur sängen själv nu känns gött ist för att väcka mikey och be honom hjälpa mej upp hela tiden..
maten fungerar jätte bra nu han äter var tredje timme och det känns jätte bra!
men sen kommer massa andra problem in i bilden hela tiden så fort man ser minsta hopp så kommer det och slår ner en igen.
blir bra igen snälla? för min och alla andras skull!

nä nu ska jag snart väcka goding så ska jag ta en lång dusch och bara gotta mej!

So long// Sofie


pumpa pumpa pumpa

ja det är det mitt liv består av just nu pumpar heeeela tiden men får ändå inte tillräckligt med mjölk?? undra va de e som e fel..
annars är allting bra lilleman sover äter och bajsar precis som han ska haha
han är ju så himla fin och len.. kan inte sluta titta på honom!

natten har vart ganska lång i natt för jag har haft honom själv heela natten för jag tänkte att goding skulle få vila ut lite för en gångs skull..
eftersom lilleman bara hade gått upp 50 gr igår så ska han ha mat varannan timme så det blir att sova knappt en timme mellan varje pumpning..
idag ska vi ju tillbaka till bb igen så får vi se vad dom säger är j ganska förstörd över detta med ammningen men men

vad ska alla andra göra en lördag som denna? :)

So long// Sofie

Trött!

ja herregud nu börjar sömnen ta ut sitt kan jag säga! eftersom det ahr varit så otroligt krångligt med ammningen så får han ju typ mat varannan timme och det är kämpigt vill jag lova!
min mjölk verkar inte vilja rinna till..

jaja vad kan jag göra åt det.. ska prata med dom idag när vi ska dit för idag ska vi på återbesök på bb och kolla vikt och ammningen på mej och lilleman!
annars är Elvin en ängel verkligen skriker bara när vi ska byta blöja för det blir ju så kallt:P
annars och han bara och äter hehe

försökte även ringa bvc här i vga men då hade dom tydligen bara teletid kl 8 på morgonen så får väl ringa dom på måndag då så dom kommer på hem besök..

ska ju som tur är tillbaka till bb idag och kolla så då hoppas jag även att få svar på mina frågor!

jaja nu ska jag lägga mej och mysa med lilleman innan vi ska iväg
Love my little Elvin! <3<3<3<3

Hemma!

Ja Nu är vi hemma igen! sköönt! men det är väldigt nervigt eftersom man är inte van vid detta! men det löser sig snart hoppas jag, har underbara vänner som ställer upp för mej!
Men älskar mitt liv! Elvin är så snäll heeela tiden! fast han gillar inte att byta blöja då blir han väääldigt purken vill jag lova! han ser så söt ut då darrar så himlans mkt på underläppen att man dör av söthet!

natten har vart bra iaf han har ätit varannan timma och när han inte ätit eller bytts på har han sovit som en stock!
ska försöka kämpa med tutten idag också han blir ju så arg när inte maten kommer precis när han ska börja suga.
men men som sagt vi får se :)

Tack allihopa för era gratulationer vi är världens stoltaste!



Äntligen börjar allt funka som de ska!

Ja verkligen de har vart ganska kämpigt med ammningen men nu har han bröstet med en ammnings napp så de känns jätte skönt! Han är verkligen underbar det bästa som någonsin har funnits på denna jord! Det är som alla säger man vet inte vad kärlek är försen man har fått sitt barn! Idag ska jag prata lite med dom här på bb så jag kanske kan få åka hem. Vill hem till vardagen och att Elvin ska få komma hem men som sagt vi får se:) saknar alla mina änglar iaf ni vet vilka ni är;) håll tummarna för oss idag att vi får åka hem:p Puss till er alla

<3<3<3


Elvin<3

Den 19/9 kl 19:28 kom våran älskade son Elvin! Väger 2990 gr och är 50 lång. Vill tacka min syster som va ett otroligt stöd för både mej och Mikey <3

Trött som ett aaaas!

herreguuud vad trött jag är! ville verkligen inte gå upp i morse känns som om jag inte har sovit ett skit..
för de första kunde jag inte somna när jag väl skulle lägga mje igår vandrade runt alldeles för mkt tankar..
sen när jag väl somnar vaknade jag av att jag va tvungen att pissa, och då va jag ju tvungen att tända ljuset på toan eftersom jag fortfarande höll på med urin samlingen..
så sen när man skulle lägga sig igen kunde man ju inte somna på en stund.. så detta har varit en lång natt, när kl ringde trodde jag att den ringde fel för de kändes som om jag inte ens hade somnat.. usch fy och blää

jaha nu får vi la se vad dom säger idag och jag hoppas att jag inte har den läkaren som vi hade i fredags orkar inte med att bli ut skrattad igen.. har föresten fortfarande huvudvärk så ska slänga i mej två alvedon så kan inte läkarn säga nåt om de iaf..

om dom inte gör någonting idag eller imon måste jag in till stan idag för jag har tid på mvc i asås kl 11 imon men hade ju inte tackat nej till att dom satte igång mej imon vilket jag hoppas att dom säger för detta orkar jag inte med mer..
säger verkligen inte att jag har haft det jobbigare än någon annan men jag mår verkligen inte bra av detta.
vill ha min bebis nu frisk och kry och inte behöva oroa mej för nått eller behöva må såhär dåligt..

jaja ska iaf börja göra mej iordning nu
skriver la senare antar jag

So Long// Sofie

sick of it all!

JA det är jag verkligen jag är så trött på detta nu och mår ju piss nu av att vara gravid.. och dom säger att man ska njuta men de går ju inte när man mår dåligt hela tiden och är svullen verkligen överallt!
nu idag har jag känt mej alldeles dåsig och helt borta har bara legat på soffan hela dagen.. har haft huvudvärk också men han sa ju bara att det var "vanlig" huvudvärk så jag väntar tills imon så får jag säga det då!

och sen får jag hoppas att dom sätter igång mej även fast jag hade velat att det satte igång själv men kan inte gå såhär längre mår ju inte bra och då mår ju inte bebis bra!
blir till att lägga sig tidigt idag ska ju upp och åka till borås imon igen och lämna in urin samlingen..
hoppas verkligen att dom sätter igång mej på måndag fattar inte varför dom ska vänta jag menar jag har 4 dagar till bf det spelar väl ingen roll!?

Sen måste jag ju säga grattis till Jennifer som har fått sin son nu iaf! all lycka till er!

nu känns det som om alla har fått förutom jag så nu får alla hålla tummarna för mej!
måste verkligen vara på dom imon om det här också.. jag menar i morse kunde jag knappt hålla ögonen öppna för att jag va så svullen tog ett kort och skickade det till några kompisar och dom blev chockade över den STOOORA svullnaden och skillnaden som har blivit! har så mkt vatten i kroppen att jag inte vet vart jag ska ta vägen..

så nu håller jag både tummar och tår att dom sätter igång mej på måndag eller denna veckan åtminstone om inget händer..

So long// Sofie

Förlossningen igen..

japp igår va jag på förlossningen på eftermiddagen igen.. fick lite huvudvärk och ringde in och rådfrågade ifall jag skulle komma in eller hur jag skulle göra.. bm tyckte jag skulle komma in, åkte in och fick sitta med ctg kurva och lämna urin prov sen var det ett evigt väntande som vanligt.. efter 2 timmar fick vi reda på att vi kunde åka hem för jag hade bara "vanlig" huvudvärk.

han va utländsk ( har inget emot utländska) men han va helt konstig och typ dum förklarade mej och sa att jag bara hade vanlig huvudvärk och han kan förstå att man blir lite orolig som först föderska..
men herregud dom sa ju till mej att om jag skulle få minsta ont skulle jag ringa in och jag gjorde ju de och då ville ju hon att jag skulle komma in..
kände mej helt jävla ner trampad av dom..

ja idag ska jag samla mitt urin och vila massor så det kommer bli en låååång dag!

So long// Sofie

mcv igen

japp va på mvc idag igen.. gick upp kl halv 9 i morses och ringde in så jag skulle komma på blodtrycks kontroll kl 10:45 och även lämna urin prov.. hade fortfarande +3 i äggvita så de va ju inte så bra men blodtrycket va helt okej idag fortfarande lite för högt men ingen ändring sen igår..
men iaf så skulle jag ha en vilo puls när jag va där inne så jag fick lägga mej ner och vila en stund..
då kom det helt plötsligt flimmer framför ögonen vilket inte är så bra men hon skickade hm mej iaf..

efter vi hade vart där åkte jag och hälsade på en kompis en sväng fick då ett samtal från bm igen om att hon blev lite orolig ändå och hade ringt förlossningen och frågat och då ville dom att jag skulle göra urin samlingen från imon till söndag istället för att det inte ska gå för lång tid, och att dom vill kolla mej.
så på söndag ska jag till förlossningen kl 9 på morgonen och kolla allting.

sen om dom inte gör mer på söndagen har jag en tid i asås på mvc på måndag för koll igen.. så vi får se vad som händer helt enkelt..

är så fruktansvärt trött men kan inte koppla av för man är på spänn efter igår och allting omkring en..
jaja får la försöka vila så gott de går

So Long// Sofie

Förlossningen för första gången!

Japp idag har jag vart på förlossningen för första gången men ska ta allting från början!

Gick upp hyfsat tidigt i morse eftersom jag skulle hem till angelica och möta henne och sen vidare till min bm för rutin koll.. mötte upp henne och vi gick från bolltorp till mcv. när vi kom dit vägde jag mej som vanligt och sen fick jag lämna urinprov. lämnade urinprov och sen gick vi in och lyssnade på bebis hjärtljud (som var heelt normalt) och jag tog blodtrycket som va lite för högt.
fick tillbaka urinprovet och det visade att jag hade +2 i äggvita har bara haft +1 innan men nu hade det höjt sig. min bm ringde till jouren på förlossningen och dom tyckte jag skulle komma in på en koll eftersom det var mkt tecken på havandeskaps förgiftning, och jag har haft huvudvärk till och från.

fick en tid halv 3 och blev VÄLDIGT nervös men som tur va så lugnade Angelica ner mej ganska mkt. ringde min bror och kollade ifall han kunde köra för jag tyckte de va så onödigt att mikey skulle skippa en arbetsdag för att jag bara skulle in på en koll. jag menar jag kunde ju ringa och säga att han skulle komma dit om de skulle vara något fel.

kom in till borås fick lämna urin prov igen och sen även sitta med ctg kurva. sen tog dom även blodprov på mej för att kolla så att allting stog rätt till.. men nu visade urinet att jag hade +3 i äggvita vilket var mindre bra.. men vi fick vänta på provsvaren för blodprovet i 1 timma.

men det visade att det va normalt iaf. men läkaren ville göra ett UL på mej för att mäta bebis så den inte var för liten vilket den inte var och allting såg bra ut. men eftersom jag har högre blodtryck ville dom att jag skulle ringa mvc i morgon bitti och få en tid under dagen för att kolla mitt blodtryck.

sen fick jag även med mej en "potta" hem som jag ska göra en urin samling ska spara mitt urin från söndag till måndag kl 09:00 så fick en "dunk" jag ska hälla det i USCH! men men vad gör man inte för sin lill* sen på måndag ska jag in igen och lämna detta urin grejset och även på rutinkoll tror jag.. sen fick jag en tid på spec. mvc i borås på torsdag där dom antagligen kommer säga hur de har gått med urinet och sen även kanske ge mej ett datum för igångsätting.

eftersom dom vill inte att jag ska gå över tiden för mkt, för att mitt blodtryck har höjts och jag är så hiimla svullen, och att äggvitan även har höjts. men barnmorskan förklarade som att jag har inte havandeskaps förgiftning men jag har det?! typ att jag har alla symptom för det men jag har det inte hmm skumt.

sen har jag ju gått 40 hela veckor på torsdag så dom kanske sätter igång mej redan på torsdagen man vet ju aldrig. men vi får ta det som det kommer.
hade vart roligare om det hade satt igång nu innan..

men bebis verkar ha det vääldigt bra där inne såg ut så på UL när h*n låg där och vinkade till mej
Mamma och pappa längtar mkt efter dej ska du veta mitt fina hjärta!
så som sagt det har vart en stressig dag. väntar på goding nu så jag kan få åka hem och sova!

So long // Sofie

Vill också föda!

ja jag vill också föda nu!! vill inte gå med bebis magen mer vill ha min bebis!

föresten all lycka till jennifer+ kille som antagligen ligger inne nu antar jag hoppas allting går bra och allting löste sig! dagens jävla sjukvård va!! idioter det finns..

Jaja tänkte bara göra ett snabbinlägg för snart ska jag bort till Anki och mysa med henne och milly innan vi ska till bm och mäta och lyssna på hjärtljuden :)

Angelica frågade ifall hon fick följa med, så jag tänkte varför inte det är ju lite kul om hon får höra min lill*..
sen efter det blir det väl att kolla in cubus en sväng för det öppnar idag och  det är 40 % i hela butiken:P hehe

Bebis kom ut nu mamma längtar verkligen efter dej!!


So long// Sofie

Testing

Tänkte bara testa skriva från mobilen Hehe:p

dumle muffins

mums nu står de dumle muffins i ugnen! har faktiskt även fått dammsuga nu behövs det bara diskas men de kan jag ta senare..
goding är på jobbet nu iaf så nu är det bara att vänta tills han kommer hem inatt..

sååå tråkigt att vara själv bara.. men men så kan de gå...
nepp nu kallar bullarna

So long// sofie

städa:/

vill inte städa har ingen ork eller lust men idag är det verkligen ett måste så får la ta tag i det snart men först får det bli mat äter alltid lunch med goding innan han går till jobbet när han jobbar sent..
och idag får det bli wookade grönsaker, nudlar och kyckling faktiskt..

sen skulle även en gammal kompis till mej komma och hälsa på idag, har inte sett henne på evigheter så det va la änna dags..

hade föresten molande värk i bäckenet igår typ hela kvällen YES tänkte jag äntligen får jag lite ont men de varade ju inte så länge har inte känt ett skit inatt så det va la bara att bebis tryckte sig neråt..
idag är det ingen molande värk heller så jaja ibland hoppas man på för mkt:P

imon ska jag in till stan ska bli kul! wiiie
sen på torsdag är det barnmorskan så då ska vi se hur bebis mår men den mår nog prima där inne annars hade den nog velat komma ut:P

jaja nu vankas det mat

So long// Sofie

tråkdag!

idag har verkligen vart en tråkdag! finns ingenting att göra! förutom att städa men har ingen lust alls faktiskt..
va precis ute en stund med hunden iaf det va lite skönt..
så nu sitter jag och avnjuter en sallad faktiskt!

nepp ingen bebis idag heller.. livet är en eeevvviiig väntan..

alla säger att när bebisen kommer upp på bröstet är man den lyckligaste människan på jorden och jag vill vara de helst igår!
vet att du vill vara där inne men snälla kan du inte vilja trycka dej utåt nu? komma till mamma och pappa och gosa med oss!

hade velat träffa min Angelica idag men vi ses i veckan ska bli massa myys! behöver henne och hennes uppmuntran till att bebis kommer snart!

godingen jobbar iaf sent denna veckan vilket jag hatar för det är så fruktansvärt ensamt! har ju katterna och lotan iaf.

jaja
So Long// Sofie

tjock,svullen och deprimerad!

Ja det är precis vad jag är! är trött på denna magen nu visst det är mysigt och allting men nu vill jag inte mer!
vill ha min bebis nu och gosa som alla andra! 10 dagar kvar idag till bf men tror inte den kommer komma försen om typ 20 - 30 dagar eller nåt!

ja igår va jag ju som sagt på Liseberg och spenderade en heldag där men ingenting hände där inte hade bara väääääääldigt svullna ben och fötter så jag knappt kunde gå!
men vann dock massa priser iaf:P det va lite roligt!  så hade en bra dag där..
sen kom jag till stan igen mötte upp angelica och gick hem till emma där lina emma och sussi satt och mös!
va där en lite stund sen mötte jag upp goding och vi gick hem till frida och robin och satt bara och tjötade massa skit trevligt värre!

sen åkte vi hem borstade tänderna direkt och gick och la mej för jag va så fruktansvärt trött!
sen idag har vi bara tagit de lugnt va nere hos andreas och petra en sväng och hälsade på!

Imon ska jag in till stan och lämna urinprov för min bm tror kanske att jag har urinv. inflammation. eller hon ville vara på den säkra sidan så jag inte har de:P
sen blir det storstäd här hemma är så fruktansvärt stökigt och sketet så de finns inte jag har verkligen inte orkat städa heller och den andra gör de ju inte så de får ju jag sköta..

jaja det är la ingen idé att klaga det är la bara att göra.. ska även baka blåbärs muffins och dumle muffins eller iaf få gjort det denna veckan är alltid skönt att ha fika hemma sen till när bebis har kommit så man itne behöver tänka på de..

Och Kära lilla bebis där inne i magen KOM UT! du är verkligen efterlängtad av mamma och pappa plus vänner
mamma vill ha dej nu!!! <3<3

So long// Sofie

Bm imon!

japp imon ska jag till bm igen! får vi se ifall hon är snällare denna gången! hmmpff
ska bli mysigt att få höra hjärtat på den lill* igen..

grattis ninnie till eran lilla noah!

jag vill med ha min bebis nuu!
iaf så va jag hemma hos malin, tommy och wiggo igår jätte mysigt satt och tjötade en bra stund <3
fick lite kläder från henne och hallonblads thé :) så nu har jag druckit massor men jag har inte känt ett skiit! men men det gör inget den kommer väl när den kommer men de hade vart rolig om det hade hänt vääldigt snart:)

efter jag har vart hos bm imon ska jag träffa angelica och milly och hon nämnde något om att daniella och nea också skulle med myys!

på lördag ska jag till liseberg med familjen jarestrand! ska bli roligt att få komma ut lite och sen kan man ju alltid hoppas på att det hjälper att sätta igång förlossningen haha men men skulle inte tro det för det känns som om denna bebisen kommer bli en oktober bebis och försöker ställa mej in på oktober så att man inte bara väntar och väntar men det är verkligen inte lätt!

jaja nu blir det snart natten

So long// Sofie

hårfärgning igen :P

japp idag har jag färgat håret igen tyckte det jag gjorde innan va så tråkigt så bestämde mej för att göra lite nytt:P hehe
det fick bli nästan svart underhår och rött ovanpå blev sketa bra men trodde den röda skulle blivit lite mörkare så nästa gång sk jag ta den rödlila färgen:)

sen efter vi hade färgat mitt hår ville erika ha lite bruna slingor i sitt hår så då va det bara att ställa upp..
men skulle nog ha hoppat det för efter jag hade stått så länge hade mina fötter svullnat upp igen till dubbel size.. det krampar något sjukt i dom när man har stått för länge!! ska kolla med min bm mer om det på fredag.

på torsdag blir det iaf in till stan igen ska ju som sagt till bm på fredag sen ska jag och Angelica fika tänkte vi eller iaf umgås
har så roligt ihop med den tjejen verkligen! <3

imon tänkte jag och mikey åka en sväng till Malin och Wiggo och hälsa på en stund har inte sett dom sen vi va på dop för Wiggo så det är på tiden nu! :)

så annars vet jag inte vad som händer det lär vi la märka ingen bebis kommer la komma iaf  inte komma på ett bra tag antar jag men har inte direkt gjort nåt för att den ska komma heller och sen så är det ju 2 veckor kvar så den får ju stanna inne tills dess men man blir så sugen på att den ska komma nu nu nu!!

mammas lilla älskling jag längtar något så enormt efter dig!! <3<3

So long// Sofie

tycker inte jag gör annat!

tycker inte jag gör annat än att städar hela tiden! jag menar bara för att jag går hemma måste väl inte bara jag städa hela tiden?? var inne i stan i två dagar och kommer hem och det är ett berg med disk och det måste dammsugas och soporna måste tömmas för det är överfullt blir så jävla trött!

fan vad arg man kan bli över såna saker!!

jaja var ju iaf inne i stan från söndags till igår för jag skulle passa lilla Elsa. så jag mötte upp Angelica och Milly runt ett och vi gick ner till stan med barnen. där nere fikade vi med lina Sussie och en liten bebis ebba. Myys
sen gick vi runt i affärer lite och sen va det att gå upp till bolltorp igen! guuud vad jag hade ont i mina fötter då.. kom hem till syrran och skulle titta på den ena foten och den va ju tusan stor som en boll!! herregud


inte undra på att jag hade så ont i benen och fötterna när jag kom hem..
men märker ju att man har mkt vatten i kroppen för jag har ungefär gått upp 12- 13 kg under min grav och vägde mej igår då hade jag gått upp några kilon till på bara några dagar! så det måste ju vara vatten annars kryper jag in i ett hål och kommer inte ut igen!

Idag kommer erika hem till mej så ska vi busa lite skriver senare

So long // Sofie

Helgen över igen!

ja då va denna helgen över med precis som alla andra  :P ingen bebis denna helgen heller..  i fredags hade man fullt upp gick upp och åkte och hämtade fia på fm sen handla köpte även färska räkor som jag och fia delade på och sen hem och äta räkor och sedan sätta igång med bullbaket! började vid 3 och va färdiga kl 8 i köket haha jaja bullarna va uppskattade speciellt vanilj bullarna! :D

sen på lördagen var det gå upp tidigt och börja steka kyckling och koka pasta och skära sallad!
allting var färdigt till kl 12 så en timmas vänte tid blev det haha sen kom folket:P
mkt tjöt presentöppning och mys! sen var jag heeelt slut! men tack fia för all hjälp utan dej hade jag inte klarat det verkligen!

jag fick iaf en korg med blöjor, snuttenalle, tröja och byxor, bebistops, shampoo, nagelsax, nappar mm och sen en nalle som vibrerar och hade massa annat kul:P, en "mitt första år" bok och en brio barnvagn, blev helt chockad när dom kom med vagnen jag har ju redan en men dom tyckte att jag skulle få en ny fräsch:D tack så jätte mkt alla som kom verkligen roligt!

sen efter alla hade gått som sagt la jag mej i soffan med täcke och kudde och va skit trött men fick inte vila länge för goding kom hem olch vi gick ner till andreas och petra en sväng och tjötade lite skit. sen kom även tomas a la heden förbi och vi tittade på två filmer sen sten slocknade jag haha

idag har jag bara tagit de lugnt och inte gjort ett skit verkligen.. kom in till stan till kvällen och va med mina två kära systrar linn och frida och spelade memory och pettson och findus:p hehe
och nu är jag hemma hos mamma och bara tar de lugnt ska la snart lägga mej och sova..
imon blir det passa elsa vid två och även träffa angelica och milly en sväng hoppas jag!
jaja nattinatt alla!!

So long// Sofie

Storstädning

storstädat idag dammsugit, skurat golven plockat här och där och skrubbat badrummet disken har goding lovat att ta ikväll när han kommer hem vilket är väääldigt skönt för då slipper jag:P
annars har jag tagit mitt dagliga bad och gosat med katterna:)

sitter och små tittar på unga mödrar den norska versionen.. inte lika bra som den danska tycker jag..
skulle inte förvåna mej om det kommer till sverige snart..
måste få köpt en byrå till den lille och sen en box där man kan lägga leksaker och sånt i..
måste även ringa vga bostäder om hyllor till våra garderober då hon som bodde här innan tog med sig alla!??
jaja konstiga folk finns det..

imon blir det bakas för fulla muggar gött att min goding är ledig fredagar när han jobbar sent! det blir in till stan och hämta fia och handla massa inför babyshowern sen sätta igång här hemma hehe

idag ska jag faktiskt klämma i mej en pizza jag förtjänar det tycker jag haha NOT!

jaja kanske skriver mer sen

So long// Sofie

Städastädastäda

Ja som sagt måste ju städa som en tok nu eftersom de kommer folk på min babyshower på lördag :D hehe
har gjort iordning ganska mkt i babyrummet nu iaf (det va änna på tiden) ååh nu är det bara bebis som fattas!
annars va jag inne i stan från måndag till tisdag träffade Angelica och Milly en sväng, sen gjorde jag städ besiktning på lgh och den gick igenom:)

så nu har jag ingen lgh på jungmannen längre gött!
va med erika hela dagen typ igår  fick slingat mitt hår men blev inte riktigt som jag trodde för blonderingsmedlet tog inte på håret så får la färga om de snart igen..
sen efter jag hade vart hos erika cyklade jag till min bror och fia:)
vi tittade lite på film sen åkte jag hem..

träffade även pappa igår.. mötte honom när jag skulle ner till stan var tvungen att ringa efter skjuts till honom eftersom han knappt orkade gå.. fy fasen vad hemskt de va och se fick till och med hjälpa honom att hålla balansen när han skulle till bilen.. :'(
mår verkligen piss av det här, vet inte vad jag ska ta vägen..
min fina pappa verkar bara bli sämre och sämre.. Jag Älskar Dig Pappa!
sen är ju han väldigt envis också ska gå ner till stan när han vet att han egentligen inte orkar..

jaja blir bara ledsen om jag sitter och skriver för mkt om pappa!
men behövde bara få ut det..

iaf så är det bara storstäd på lgh kvar sen så är det fin fint till lördag!
Så på fredag blir det att åka in till stan och handla och hämta fia sen ska det bakas haha

sen blir det upp rätt tidigt på lördag för att hinna med allt:P  men det kommer säkert bli skit bra:=

slänger upp en bild eller två på babyrummet (ej klart än)






En jätte söt nallemed snutte som mikey köpte till bebis:D





som sagt det är lite kvar att göras:P

So long// Sofie

RSS 2.0