happpyyy

idag är en bra dag det känner jag på mig!

Älskar min Elvin<3



fooort!

denna dagen har gått skit fort! känns som om det inte var längesen jag gick upp ur sängen.. men det tråkiga är att mikey jobbar sent och då är man alldeles själv hela kvällen:(
vill flytta till alingsås!

så jag kan umgås med mina vänner och familj!

om det är någon som vet någon ledig 3:a som inte är för dyr hojta till för vi är intresserade :)

nä nu ska jag mysa med Elvin

So long// Sofie



hem igen:)

ja nu ska jag snart åka hem igen känns väldigt skönt att få komma hem till sin egen säng:)
dagarna går så fort när man är inne i stan för det finns så mkt att göra..
på morgonen idag var jag och hälsade på på jobbet lika trevligt som vanligt plus att dom hade köpt kläder till Elvin som var jätte fina verkligen! han blev jätte glad;)
sen gick jag hem till Anki och vi satt och tjötade där en stund, rebecka och hennes kille kom även förbi:)

lite senare gick vi ner till stan i det härliga vädret och jag hittade en present till goding som är perfekt! :)
sen fikade vi även en liten stund och efter det började vi vandra hemåt. fast vi gick in på willys en sväng för jag var tvungen att köpa ersättning och blöjor.
sen kom v hm till Angelica igen. åt lite och sen hem till min syster och sen tillbaka till anki igen och sen till mamma så det har varit en fullspäckad dag med mkt trevligt folk! :D

jaja får la börja göra mej iordning innan mikey kommer

So long// Sofie


Stan

idag åker jag in till stan måste komma bort hemifrån lite så jag ska sova hos mamma men vara med Angelica och sen även träffa lite kompisar som man inte träffar när man är bosatt här..
sen tänkte jag väl även svänga förbi jobbet tänkte jag för dom som inte har träffat min lille pojk det är ju så jobbigt när alla jobbar olika hela tiden..

Elvin har vart en riktig famn pelle idag vill ingenting än att ligga i famnen visst jag tycker det är jätte mysigt men det finna grejer som måste göras också hehe ;)

i helgen som kommer fyller mikey 25 år kanske ska överraska honom med en suprise fest eller bara ta med honom ut om jag nu vågar lämna Elvin vilket jag inte tror men mamma kan ju säkert ha han jaja vi får väl se..
man fyller ju bara 25 en gång liksom..

ska iaf försöka hitta någon present till honom imon

så om någon vill träffas på stan imon är det bara att hojta till för jag ska ner dit med angelica:

So long// Sofie



jag glömde..

nämna i förlossningsberättelsen att jag ringde Angelica ett antal gånger när ja hade värkar var ju tvungen och ringa och berätta hur det gick och angelica var lika nyfiken hon:P

så ja du fanns där med!<3 :D hehe

love you babe!



So long// Sofie





Idag är..

ja idag är en sån där dag jag bara har depp! vädret är skit och alla tankar bara flyger omkring speciellt eftersom man typ är ensam jämt så gör inte det saken bättre.. japp goding kom hem lika snabbt som han gick igen..
jaja vad ska kan jag göra nä ingenting sitter här fast som vanligt..



Orka

So long// Sofie

Förlossningsberättelsen!

Det hela började med att jag var på en rutin koll hos min bm torsdagen den 16 september. Dom senaste veckorna hade jag haft + 1 i äggvita i urinen men eftersom det bara var +1 så var det inte så farligt. Men när jag kom till bm den dagen hade min äggvita gått upp till +2 och mitt blodtryck hade höjts, och även att jag var fruktansvärt svullen ( min bm kallade mej för Michelin gubben snacka om att jag blev sur!) men iaf så blev hon orolig för havandeskaps förgiftning så hon ringde till förlossningen och dom tyckte jag skulle åka in. Fick en tid och jag kommer ihåg hur nervös jag var bara skakade och ringde mikey och min syster med en gång. Fast min syster var ju mer nervös än mig. I vilket fall körde min bror och hans tjej mig till borås där fick jag sitta med ctg och dom tog urinprov på mig igen vilket helt plötsligt var +3 i äggvita. Då tog dom blodprov på mig men det visade ingenting dom gjorde även ett UL men man såg inte så mkt för lilla Elvin va ju så stor, lite skillnad från första UL kan man säga.


Dom tyckte jag skulle göra en urinsamling från söndag till måndag för jag fick en tid på mvc i asås på måndagen. Nepp ingen bebis den dagen heller snacka om att jag var besviken. På fredagen fick jag en tid igen på mvc för dom tyckte jag skulle kolla mitt blodtryck det var fortfarande lite högt men ingen skillnad från dagen innan. Men den dagen började flimret såg stjärnor framför ögonen lite läskigt. Men även fast jag hade flimret fick jag åka hem. Efter jag hade vart på mvc fick jag ett samtal från bm att hon var lite orolig och hade ringt förlossningen och frågat och då ville dom att jag skulle göra urin samlingen från lördagen till söndagen istället för att det inte ska gå för lång tid, och att dom vill kolla mej. Så på söndag skullr jag till förlossningen kl 9 på morgonen och kolla allting.


Fick lite huvudvärk på kvällen och ringde in och rådfrågade ifall jag skulle komma in eller hur jag skulle göra. Bm tyckte jag skulle komma in, åkte in och fick sitta med ctg kurva och lämna urin prov sen var det ett evigt väntande som vanligt. Efter 2 timmar fick vi reda på att vi kunde åka hem för jag hade bara "vanlig" huvudvärk. Han va utländsk (har inget emot utländska) men han va helt konstig och typ dum förklarade mej och sa att jag bara hade vanlig huvudvärk och han kan förstå att man blir lite orolig som först föderska.Men herregud dom sa ju till mej att om jag skulle få minsta ont skulle jag ringa in och jag gjorde ju de och då ville ju hon att jag skulle komma in.


Kände mej helt jävla ner trampad av dom. Men som sagt jag åkte hem och på lördagen gjorde jag min urinsamling och sen på söndagen åkte vi in och skulle lämna det. Dom tog även blodprov på mig igen och denna gången kom dom in och sa att det var havandeskaps förgiftning jag hade, och att dom ville sätta igång mej direkt om jag inte ville hem och vila. Men hur fasen ska man kunna koppla av och vila när man vet att man snart ska ha sin bebis? Så jag stannade såklart och mikey fick åka och hämta min syster. Kl halv 12 la dom en gel bakom livmodertappen så jag skulle börja öppna mej.

Mikey och frida var inne hos mej vid 12 halv 1 någonting och då ville dom äta så vi gick till en grill som låg precis utanför sjukhuset. När jag satt vid grillen började värkarna som var väldigt små än så länge. Men kände fortfarande att det gjorde lite ont och att det var läskigt att inte vara inne på förlossningen så jag sa att dom fick äta upp fort för jag ville bara in. Vi gick till ”allrummet” på förlossningen satt och tittade på idol hehe. Men då kände jag att värkarna började bli värre och frida tog tiden mellan dom och då var det bara 2 minuter mellan dom då var kl 15:00. Och det gjorde ont. Kände att jag ville gå in på rummet och det gjorde jag. Fick såna där fula kläder på mej och kände mej oerhört het haha ;)


dom kom in och skulle känna ifall jag hade öppnat mej något vilket jag inte hade och då tänkte man bara hur ska jag klara mej? Det gör ju så ont. Hon gav mej bricanyl som skulle stoppa dom pinvärkarna för nu var det bara en halv minut mellan värkarna och det gjorde fruktansvärt ont. Frida var så snäll och masserade min rygg genom varje värk. Och gick och värmde vetekudden som var till stor hjälp då jag inte fick någon smärtlindring alls för att jag inte var öppen fick inte ens lustgas Men bricanylen hjälpte inte så fick en spruta till och den hjälpte inte den heller.


Dom satte ctg på mej igen och då upptäckte dom att efter varje värk jag hade haft sjönk Elvins hjärtljud till under 100 så vid 6 tiden kom dom in och kände ifall jag var öppen igen vilket jag inte var någonting.Då kände jag att hoppet var ute för jag hade som kryst värkar med nada smärtlindring och inte ens öppen en cm.


Det var då dom kom in och började prata om kejsarsnitt. Jag skrek gör vad som helst bara det slutar göra såhär ont för det var en fruktansvärd smärta. Jag fick ta av mej alla smycken och även ta bort mitt nagellack som man inte heller få ha när man ska opereras. Dom sa att det skulle bli kejsarsnitt inom en timme och då var klockan kvart i 7. dom hade även väldigt svårt att sätta nålar på mej eftersom jag var så himla svullen stack som mej nog 8 gånger innan dom fick till det till och med narkos läkaren hade svårt med det. Men det gjorde ju inte speciellt ont eftersom man hade värkarna som gjorde 3 dubbelt så ont. Vid 7 tiden kom dom och sa att det blev snitt nu ist jag blev helt chockad och nervös vill jag lova. Dom satte kateter på mej ganska läskigt.


Dom rullade mej bort till operationssalen där mötte jag upp narkosläkaren som var så himla trevlig igen.Det var nog 12 personer som var inne på operationen fast jag såg bara 4 av dom eller nåt. Man låg verkligen som jesus på korset med dropp, nålar överallt och även syrgas.Dom la en ryggmärgsbedövning på mej men kände knappt av den för att jag fick en värk precis när dom tog den. Sen kändes det som om man var i himlen man kände verkligen ingenting det ända man kände var som om dom höll på att trycka på magen ungefär. Dom började vid 19:15 och vid 19:28 var min käre son ute.


Jag blev helt tårögd och var så himla glad över att jag kunde vara vaken under mitt kejsarsnitt för då fick jag ju se han det första jag fick. Mikey klippte navelsträngen och sen fick Elvin ligga vid mej i 10 minuter innan dom gick iväg för fika, vikt och längd. Han vägde 2990 gram och var 50 cm lång. Vilken otrolig känsla det var att få hålla i sitt eget barn som har legat i magen i 9 månader.


Dom gick iaf iväg och jag blev ihop sydd sen fick jag åka upp till IVA eftersom uppvaket inte är öppet på helgerna. Där fick jag ligga i 6 timmar till jag kunde åka upp till bb, kom upp till bb kvart över 2 på natten men kunde verkligen inte sova ett skit för det var så himla mkt känslor och så mkt att ta in.


Den bästa dagen i mitt liv var när du Elvin Erik Bengt Samuelsson kom till världen den 19/9 -10 det var då mitt liv började du är mitt allt jag älskar dig! <3


Lugn dag

inatt har jag fått sova:D äntligen hehe verkar som om de va bättre med magen idag:):) wiiie
Elvin har typ sovit hela dagen idag men ringde bvc i vilket fall så imon ska jag köpa Laktulos så ska han få 3 ml per dag en gång om dagen
så nu hoppas vi på att det blir bättre:):)

Idag har vi även vart ute i det fina höst/ vinter vädret som har varit gick en promenad med Line och Adrian:) hehe

har haft en fruktansvärt huvudvärk nu på eftermiddagen känns som om huvudet ska sprängas antagligen eftersom jag knappt har sovit i veckan så kommer det nu men har ju faktiskt lagt mej och vilat på dagen idag:)

Nepp nu verkar lilleman vakna och vilja ha mat

So long// Sofie

Line och Adrian





kolik?

Tror min lilleman har fått kolik faktiskt tyvärr.. han bara skriker och skriker och ingenting jag gör är bra.. man känner sig så jäkla värdelös och vet inte vad man ska ta sig till... ska ringa bvc imon och kolla med dom om det verkligen är det eller om det kan vara något annat vilket jag inte tror.. stackars mammas lilla pojk vill verkligen inte att han ska må såhär:(

sen verkar han även hård i magen så ska kolla om det finns något man kan göra åt det med.. vill bara att min lille ska vara som förut detta har verkligen vart en lång och påfrestande vecka vill jag lova..
han verkar ju ha alla tecken på kolik.. hungrig hela tiden, sover ingenting, bara skriker ja som sagt vill inte att min lille ska må såhär..

nepp nu vaknade han igen får byta blöja och ge honom mat

So long// Sofie

Babygunga

Här ligger Elvin och sover i sin nya gunga än så länge verkar han gilla den:)






ojojoj

ja herregud vilken dag elvin är inte alls sig själv han vill inte sova någonting han har typ sovit 2 timmar på hela dagen och det är ovanligt vill jag lova.. han är hungrig hela tiden och inte ens famnen fungerar längre han är bara ledsen hela tiden hjälper inte vad jag gör.. känner mej helt värdelös!

iaf så har vi köpt en babygunga som kanske kommer hjälpa vilket jag hoppas!
verkar som om det är lite kolik aktigt så ska ringa bvc imon och prata lite med henne hoppas hoppas hoppas att det inte är kolik!

pratade med min mamma och hon sa att ett etcken på kolik är ju att dom är hungriga hela tiden och typ skriker konstant.. men som sagt hoppas på det bästa!

idag har sanna och hennes man vart här en liten stund men dom kunde inte stanna så länge för sanna hade glömt att ta sina allergi tabletter så hon bara satt och nös hela tiden..

jaja måste ta lillen igen

So long// Sofie

Sannas och Elvins händer


besök

japp idag kommer sanna på besök:D skönt att få prata av sig lite:)
så nu har jag en kladdkaka i ugnen så vi får äta lite gott:P

Elvin har varit väldigt gnällig i 3 dagar nu vet inte vad de är med honom riktigt han sover knappt någonting och om han somnar sover han typ bara i 5 minuter sen vaknar han igen.. så nu får jag gå runt med honom i bärselen så han får somna en stund.. lite jobbigt bara för man kan inte göra allt man måste göra men men så får de vara så länge han är nöjd:)

hade verkligen behövt städa men får ta det värsta så får man städa till helgen när goding är här

va ju på bvc igår och nu väger Elvin 3620 gr och är 52 ½ cm lång:) hehe börjar bli en stor pojk <3

nä nu vaknade han

So long// Sofie



bvc

japp snart ska vi dra iväg till bvc spännande:)

guud vad trött jag är! har knappt sovit nåt på 2 dagar lilleman har inte vart sitt riktiga ja.. hoppas de blir bättre snart.. jag börjar ju känna mej dålig så jag hoppas inte att han börjar bli sjuk eller nåt..

får nog lägga mej och vila sen när jag kommer hem är gött trött.. hade verkligen behövt städa och göra iordning här men har inte haft orken till det nu i de sista är trött och vill ligga och mysa med elvin ist

men men skriver la senare

So long// Sofie

ingen ork

nä jag har inte haft någon ork alls till att sitta vid datorn idag.. har bara legat och myst med Elvin hela dagen och dessutom har han vart så himla mammig så men de gör ingenting jag gillart..

inatt va de en lång natt Elvin hade bestämt sig för att vara vaken typ hela natten så har vart helt slut idag men fick vila när han sov..
imon ska vi till bvc ska bli roligt och se vad han har gått upp!
lika spännande varje gång hehe

Angelica du ska veta att jag alltid finns där för dig med! Älskar dej vännen, du känns som min egen syster
allt för dig! <333

föresten har jag blivit helt kär i Glee kan verkligen inte sluta titta på det!!!

So long// Sofie


Min Fina!!



trött men..

ja jag är trött men kan inte koppla av.. känner mej skit konstig..
mikey gick och la sig för längesen jag sitter och väntar på att Elvin ska ha sitt mål innan jag går och lägger mej annars kommer jag bara somna antagligen i en halv timme sen vaknar han och vill ha mat :P

idag har vi tvättat och vi har vart och stor handlat så nu har vi mkt mat igen :D hehe

sen har jag verkligen fastnat för Glee! kan inte sluta titta på de.

nä nu vaknar han nog snart så jag ska mysa med honom lite innan man går och lägger sig:)

So long// Sofie

känner mig inte riktigt..

nej känner mej inte riktigt som förut.. känner mej otroligt nere.. vill vara den glada sofie men det är så mkt just nu.. bägaren har runnit över så att säga..

jaja igår var jag på jobbet och hälsade på en sväng väldigt trevligt faktiskt sa att jag kunde hoppa in och jobba helger ibland så man kan få lite extra pengar:) så efter jag hade vart där ringde dom och frågade ifall jag kunde jobba ett litet pass den 30:e oktober 16 - 21:00 så det va ju gött:)

ja sen va jag med Angelica hela dagen jätte trevligt och mysigt som vanligt!


jag har fått en vagel i mitt vänstra öga det gör skit ont och kliar som satan! blir galen!

idag ska vi tvätta och handla speciellt handla det behövs verkligen har ju ingenting i kylskåpet!

nu vill Elvin något måste kila!

So long// Sofie

puuust!

ja jag säger bara puuust! gud vad skönt att allting gick bra!

Älskar dej pappa!

imorgon..

imorgon är dagen jag inte ville skulle komma! ingenting får hända snälla? håller mina fingrar och tår och kommer sitta på nålar imon..

Stanna här för evigt med oss.

Älskar dig över allt annat Pappa!

jag har verkligen försökt koppla bort detta denna veckan men nu gick det inte att hålla tillbaka längre det får verkligen inte hända något vad ska jag göra då? du är ju allt, du och min son!

*hoppashoppashoppas*





har en lite gnällig lilleman..

ja lilleman har vart gnällig i två dagar nu för han har ont i magen tror inte han klarar av ersättningen riktigt prövade en annan men får nog gå tillbaka till den gamla igen då den verkade bättre..
finns det något annat man kan göra än att ha olja i ersättningen för hård mage?

idag har sanna och Niklas vart här mkt mkt trevligt må jag säga alltid lika roligt;)
och imon kommer Johanna och Mattias och hälsar på :)





Sannas och Niklas söting hund Ronja
So long// Sofie

bvc

japp idag ska vi till bvc kl halv 2! ska vi se hur lillen har växt hehe
idag fick jga en rejäl sovmorgon då mikey tog Elvin i morses efter jag hade tatt honom hela natten väldigt skönt må jag lova!
Elvin sover bra på nätterna nu känns väldigt bra faktiskt..

idag är det städdags igen det blir så jäkla sketet fort..
sen verkar det som om Elvin inte tål katterna han har jätte problem med hans ögon dom bara varar och rinner och klibbar ihop sig hela tiden:( sen får dom inte den tiden vi vill ge dom..  så om det är någon som vill ha katter så säg till jätte goa är dom verkligen rumsrena och alla grejer dom har följer med( katt träd, låda leksaker tunnel m.m) kan lägga upp bilder på dom

Detta är Bosse den keligaste katten någonsin!



Skrutt den lite busiga av dom:)



...

kan det aldrig vara någor positivt?? orkar snart inte mer
denna veckan kommer  man sitta som på nålar tänk om?
det får bara inte hända!!! :'(

:)

känner mej hyfsat utvilad idag Elvin har vart lugn hela natten och dagen vilket känns underbart bra:) hihi
just nu sitter jag och pumpar(som vanligt) men kanske blir ändring på det på måndag vem vet?:P
idag har vi vart hos janne och line en sväng sen har vi typ bara vart hemma och jag har lagat lasagne mums!
goding är i jönköping en sväng men kommer la snart tillbaka och då ska jag och Elvin till Familjen Jarestrand! :) wiiie så får vi la se vad vi ska hitta på hehe

hade en skit kul och verkligen jätte trevlig efm/kväll med sanna igår, man skrattar alltid lika mkt när man är med henne!
och Elvin älskar hennes filt haha sanna du är för go!

Nu va det längesen jag träffade min fining Angelica! SAKNAR DEJ!
men vi ses nog snart hoppas jag!

jaja nu ska jag fixa och dona lite innan goding kommer och hämtar oss

So long// Sofie

Fredag!

Äntligen fredag! snart slutar goding jobbet också känns väldigt skönt!
denna dagen har faktiskt gått ganska fort för jag har haft lite å göra har storstädat dammsugit, skurat golven, skrubbat badrummet, diskat, kokat nappar och nu ska jag snart göra mat:)
det får bli pommes och panerat kött hehe

maten kallar

So long// Sofie



vet inte riktigt..

vet inte riktigt vad jag känner just nu.. ingenting är som de ska vara jag känner mej tom ingenting verkar gå min väg.. kommer bara det ena jobbiga efter det andra.. Elvin, Mikey och mina vänner är ljuset i mitt liv just nu..
finns så mkt jag vill skriva ut och få skrivit av mej lite men ´det är lite för privat för att alla ska få veta allting..
tänk om livet hade vart lättare?
men icke..

jaja iaf så har jag haft en väldigt gnällig pöjk i natt och hela dagen nästan.. verkar som om han har haft en del luft i magen eller så har han bara en dålig dag/ natt..
men men det är sånt man får stå ut med..
Sanna och hennes pöjk Niklas var här och drack kaffe och tjötade skit idag väldigt trevligt måste jag säga fick mej på lite andra tankar..
imon är det äntligen fredag och sen är det helg och goding är ledig vilket kommer vara väldigt skönt och mysigt!
i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. kanske ska åka till pappa imon om jag orkar annars hälsar jag på honom någon annan dag i helgen..

nästa vecka på måndag ska jag till amnings mottagningen i Borås ska försöka få lilleman att amma kan ju iaf försöka så gott det går så har man iaf gjort det han gillar ju att ligga vid tutten ibland men bara med amningsnapp inte annars..

sen på tisdag ska vi till bvc och väga och mäta igen
sen får vi se vad resten av veckan erbjuder..

har kommit på att jag äter väldigt dåligt nu för tiden glömmer liksom av det när jag bara tänker på Elvin och att han ska ha mat.. så det blir en macka och lite middag på hela dagen vilket inte är bra för jag måste ju ha näring.. speciellt om Elvin bara får min bröst mjölk för äter inte jag som jag ska så får inte han heller den näringen han behöver.. ska försöka bättra mej med detta!

skulle gått förbi netto idag och det va det jag gjorde för det va sån kö så jag sket i att gå in där.. folk handlade som om det vore ullared.. dom kom ut med helt överfulla kund vagnar precis som att netto inte kommer vara här imon herregud folk är ju som galna!
så jag får la se ifall jag går förbi där imon eller om jag tar de på måndag eller nåt.. då har det säkert lugnat ner sig lite..
jaja nu ska jag slänga mej på soffan och slappa innan lillen vaknar och ska ha mat snart sen blir det sängen..

godnatt

So long// Sofie

spontantripp

Inatt fick jag sovit ganska bra faktiskt men är fortfarande väldigt trött ändå för man får ju aldrig riktigt sova ut men klagar absolut inte för lille Elvin är det bästa som finns!
gick upp vid 8 i morse sen la jag och Elvin oss på soffan.. sen ringde jag tommy och fia och dom skulle till borås så dom frågade ifall jag ville följa med och visst ville jag de, det är ju så skönt att få komma ut så man inte bara sitter innanför dessa dörrarna hela tiden..
Igår var ju även Sanna och Terese här riktigt kul faktiskt! skrattar alltid lika mkt när man är med dom och det behövde jag verkligen!

Imon kommer Sanna hit igen och då ska vi gå till Netto för det öppnar här i vga imon :P hehe
ska bli spännande!

här kommer det två bilder på Sanna och Terese när dom håller i Elvin:)
So Long// Sofie





Finingar! <3

:'(

varför? varför? varför?
ja frågan är ju varför!
varför händer allting dej? så fort man känner att allting börjar kännas bra igen så kommer detta och drar ner en..
du förtjänar inte detta! Jag älskar ju dej försvinn inte ur mitt liv eller någon annans!
tårarna bara rinner ner för kinderna..
vet inte riktigt vad jag ska ta mej till...
hade det funnits en gud så hade det inte vart du som hade blivit drabbad det är alltid dom "goda" människorna som det händer..
varför kan inte en kriminell typ pedofil eller mördare få detta ist för du?
livet är fan aldrig rättvist.. började ju känna att allting kändes så bra och så kommer detta som bara förstör..
men tyvärr kan du ju inte hjälpa det och det är inte ditt fel

Älskar dig över allt annat, snälla försvinn inte snälla?



:)

Lilleman hade gått upp bra! förra tisdagen vägde han 2870 gr och idag vägde han 3080 gr så han går upp bra nu:)
Mammas fina pojk!
har även tänkt att skriva ut min förlossnings berättelse snart men har inte haft orken till att sitta så länge vid datorn eller tid för den delen.. vill hellre ligga och mysa med Elvin just nu.. men får la berätta den snart så man inte glömmer av allting!

Idag har jag som sagt inte gjort så mkt fick lite dåliga nyheter när mikey kom hem från jobbet men men inget man kan göra åt..
jo jag har dammsugit idag Elvin sten sover när man har igång dammsugaren känns väldigt skönt att han inte är lättväckt eller att man måste trippa på tå när han sover..

Imon kommer som sagt Sanna och Terese! Ska bli skitkul att träffa dom igen och att dom ska få träffa lille Elvin!
så ska ställa mej och baka på förmiddagen imon så dom får lite gott när dom kommer! hehe

Jaja blir la till att lägga sig på soffan tills lilleman vaknar igen känns inte så meningsfullt att gå och lägga sig i en timme typ och sen gå upp för att han vill ha mat.

Godnatt gott folk!
So long// Sofie

Elvin bara några minuter gammal!



nada sleep

inatt har lillen vart jätte gnällig han har haft ont i magen tror jag haft så mkt luft i magen för hård i magen är han inte..
så tråkigt när det är så fast ingenting man kan göra åt..
sitter som ett kolli just nu har ju som sagt inte sovit ett skit inatt..
men självklart nu när man går upp ja då somnar han.. skit kul men men får la göra mej iordning inför bvc besöket snart och ska se hur jag ska få ner vagnen vilket ska bli väldigt spännande men men får la försöka går de inte vet jag inte vad jag gör..

nu ligger han och sussar gott i vagnen när mamma har gått upp haha visst är det underbart;)

undra vad man ska göra mer idag.. får la städa eller nåt för här ser som vanligt förjävligt ut.. känns som om man inte gör annat än att städar och städar
nä nu vankas det frukost

So long// Sofie

mys söndag!


idag har det bara vart mys för hela slanten.. va ju som sagt hos pappa<3 och hälsade på:) sen åkte jag och goding och handlade så vi fick lite mat här hemma igen..
sen gick jag och elvin och la oss på soffan han somnade med en gång men jag bara låg och tittade på honom kan liksom inte sluta göra de.
finns inget bättre än att bara ligga där och se hur fridfullt han ligger och sover.

imon börjar ju mikey jobba igen vill verkligen inte känns inte som om han har vart hemma i 10 dagar..
jaja inte mkt jag kan göra åt!
som sagt så ska ju jag och lilleman till bvc imon så nu hoppas vi på en bra viktökning :)

på tisdag kommer sanna och terese hit och ska hälsa på Elvin ska bli så mysigt måste ställa mej och baka något gott hehe:P

jaja blir la sängen för mej nu strax

So long // Sofie

En söting Millsan har precis ätit! <3



2 veckor idag!

Idag blir Elvin 2 hela veckor! det är helt sjukt vad tiden springer iväg!
nu ska jag börja göra mej i ordning för idag ska vi hälsa på pappa/morfar:P
blir la att träffa lisa också nu när hon är här en sväng..

jaja skriver senare

So long // Sofie



Hemmadag!

Idag har vi bara vart hemma känns skönt faktiskt har ju vart lite flängande nu i det sista!
raymond och hans tjej var här en sväng med deras dotter och tittade på lille Elvin.
sen kom Fia och tommy och mös även en stund fick lagat tacos och ha de bara allmänt gött! igår var jag hemma hos Angelica heela dagen hur mysigt som helst alltid lika roligt att vara med henne och millsan! Imon är det mikeys sista dag hemma sen börjar han jobba igen VILL INTE!
vill ju att han ska vara hemma med mej lite till.. men men det är la lika bra att börja vänja sig.. på måndag ska jag till bvc och väga och mäta lilleman igen så nu får vi se hur mkt han har gått upp:)

vaknade idag av att jag hade fått mess ifrån Angelica hon behövde prata, självklart ställer man upp ALLTID! kommer alltid finnas för den tjejen! <3<3

imon ska vi in till stan och hälsa på min pappa och sen ska vi åka och handla sen blir de bara hem igen och som sagt sen blir de la att mikey går och lägger sig väldigt tidigt eftersom han ska jobba på måndag.
jaja här kommer en bild på mikey och Elvin när dom myser i soffan till en film nu ikväll och lite andra bilder:)

So Long// Sofie



så söööta! Syskon kärlek!




Lite grinigt

ja igår va en lite grinig kväll lilleman hade nog lite ont i magen för han fick ingen ro till att sova alls och han ville ha mat hela tiden.. men som tur va slutade det vid 2 tiden då han somnade och vaknade kl 6 skönt!
annars satt mikey och heden här och tittade på hockey line adrian och janne var även här en sväng..
jag ville inte se hockeyn så jag ställde mej och bakade en skit god kladdkaka mums! den blev verkligen helt perfekt och slut tog den fort också hehe
eftersom dom hade snott tven så fick jag sitta med laptopen och kolla idol där får ju inte missa ;)
Idag blir det nog in till stan med Elvin och åka till Angelica och mysa en massa!
saknar ju min B2!

nä om man skulle lägga sig en stund till

tjingeling// Sofie

RSS 2.0