Det går bra nu!

Det känns riktigt bra med träningen nu alltså! Va och träna igår med typ 40 min på gå band och crosstrainer! Och ikväll är det body combat igen gött som tusan förutom att jag har träningsvärk allan men får köra på så gott de går;) haha idag är sista natten i stan iaf.. Kommer vara skönt att få komma hem samtidigt som jag trivs som tusan i asås.. Men har ju sökt en lgh här nu så nu håller vi tummar i får och tår att vi får den! Hade vart underbart!!! Idag ska jag och Elvin fika på stan med Sanna min fina Sanna<3 sen som sagt är de träning ikväll;) nä om man kanske skulle gå och göra iordning sig lite kanske hehe hoppas alla har en bra dag! Pusss

Träning!

Herregud trodde aldrig jag skulle vara så taggad med att träna men tycker verkligen det är skit kul! var ju på body combat igår och det va skit tufft men lätt värt det för vilken kick det var!
idag skulle jag gått på indoor walking men eftersom jag ska träffa min syster blir det lite tajt! så det får bli gymmet ist! känns otroligt bra!

Och imon kör vi body combat igen! wiiie är otroligt taggad!! så nu ska kilona bort! mo return haha

Jaja Elvin ligger iaf och sover ju nu men vaknar la när som helst.. på fredag blir det hem gång för mig och Elvin igen skönt att komma hem samtidigt som jag vill bo i asås!

men men de löser sig!
PUSS

Min fina son <3


Alingetexaz

Japp är i alingsås i några dagar.. Känner att jag behöver detta så får se när jag åker hem igen.. Imon ska jag börja mitt nya liv och träna på sportlife ÄNTLIGEN så nu är det bye bye fat!!! Haha så nu är det inget godis eller fet mat nu får det baskenimej vara nog! Haha så imon ska jag köpa ett par träningsskor och kolla efter ett par tränings byxor.. Får la se ifall jag hittar nåt. Känns faktiskt otroligt bra och känner att jag verkligen behöver detta.. Cyklade idag för första gången sen innan jag fick Elvin och herre min jesus det va jobbigt och så jobbigt tyckte jah inte de va innan men nu ska jag slm sagt ta tag i detta mohaha alldeles strax börjar en unge i minuten wiiie love that show! Jaja vet inte vad jag ska skriva mer så skriver nåt när jag orkar och kommer på nåt hehe pusshej

Dagens naglar!

Dagens naglar fick bli såhär :P

Naglar!

Gjorde bara vanliga franska naglar på line igår!

tooodiilooo

så var det söndag igen! helgerna går för fort! fast ända sen man fick Elvin har tiden gått i super speed! herregud min lille knodd är ju redan 6 månader vad hände där?!
inatt har man ju ställt om kl så nu kommer det ju bli konstigt med sov rutinerna eftersom han brukar somna vid 7 på kvällen kommer den ju vara 8 nu men men så får det väl bli då..

Goding kom hem kl halv 4 inatt trodde faktiskt han skulle komma hem senare eftersom hotellet stängde kl 3 men men han orkade väl inte vara kvar och så jätte full va han inte men pengar hade det gått åt.. hmm karlar!!
fattar inte hur man kan slösa så mkt på en kväll alltså det gör jag aldrig när jag är ute man dricker redigt innan man går ut och sen kanske man köper nåt där inne men men gjort är gjort..

gjorde ju lines naglar igår med som jag tänkte skulle få komma upp i ett eget inlägg faktiskt.. så nu ska jag äta lite frukost sen ska jag vänta på att M går upp så han kan ta Elvin medans jag går ut och springer en stund och om han inte vaknar på länge så går jag ut och powerwalkar innan med lilleman och hunden!

Puss!

Elvin just nu! <3

myskväll

har haft en riktig mys kväll med jessica ikväll hehe va längesen man bara satt och tjöta och inte gjorde ett piss och beklagade sig lite ;) haha
Elvin somnade som vanligt vid 7 och nu inatt ska man ju ställa fram kl så vi får väl se hur hans sov rutiner blir nu haha jaja

en gammal bild på mig och jessica haha 

Nu ska vi fortsätta titta på film ha de göööööööttttöööttt

Hola!

today it´s friday! fast känns inte så mkt mer som om de skulle vara en måndag haha idag har jag ich lillen inte gjort mkt bara haft det skönt hemma och myst! gud vad jag älskar min son!

Såg även idag att i hans mun på nederkäken är en liiiiten vit fläck så nu är det tänder på G som jag har trott hela tiden! fast det är skönt att veta att det va tänderna som gjorde han så hehe
fast inte skönt att han inte har mått bra och jga hoppas inte det blir såhär varenda gång han får tänder för då tycker jag synd om honom..

Fick även en bra nyhet nu i veckan men medelar ingentinf än försen jag vet säkert!! hihi ska bli sååå nice!!

jaja nu ska jag städa lite och vara med min fiiinaste pojk!




lite bilder från dagen :)


hej hej hemskt mkt hej

SOL är det idag wiiie! och om 1½ timme ska vi till bvc på 6 månaders kontroll hehe ska bli roligt och se hur lång han har blivit och hur mkt han väger min lille knubbis :P

gud vad han har börjar vakna tidigt vaknar typ 6 varje dag och vill gå upp bara för att det är så ljust ute.. så måste hitta en riktigt mörk rullgardin så han kanske sover lite längre eftersom solen lyser på framsidan där vi sover så blir de skiiit ljust i vårat rum så nu får vi skaffa de i hopp om att han kanske sover längre.. för innan när de va mörkare sov han mkt längre men icke nu inte..
det löser sig:)

snart är det helg igen och mikey ska på marsnatta på lördag med janne och line och jag ska nog till erika med Elvin och titta på film å bara mysa hehe
känner inte för att gå ut tycker inte det är roligt på hotellet och sen när de är marsnatta kommer man inte ens fram någonstans för de är så knökat med folk.. man kan ju knappt gå på toa för det är miljon lång kö så orka!

hoppas bara nu att han fixar skjuts hem för annars kommer jag ligga vaken hela natten och tro att nåt har hänt! usch och fy!

imon är det löning! äntligen!! haha fast pengarna försvinner ju hur fort som helst :S jaja så kommer det nog alltid vara,,

nepp nu ska jag göra lite nytta!

ha det gött hej!

dålig uppdatering

orkar faktiskt inte sitta vid bloggen just för till fället så det får komma lite inlägg hipp som happ ena dagen kanske de kommer fler och vissa dagar kommer de ingenting..
Helgen har vart lugn bara legat och myst med film fast lilleman är fortfarande inte bra så ska ringa bvc och säga att jag kräver att dom ska ta prover på honom för nu orkar jag inte mer mamma är trött!

natten från lördag till söndag låg Elvin och skrek hela natten ovh hans ögon har inte blivit bättre dom varar och har sig så ska ifall se till så att dom tittar på dom tror inte de e ögon inflammation för hans ögon är inte röda bara variga men men vi får la se vad hon säger..

jag kanske uppdaterar mer när vi har vart där



Vill ha ny design/ header

ja de vill jag ha är det någon som vet som gör de gratis för att dom tycker det är kul? :)

Dagens naglar!

fick bara bli nåt enkelt då jag inte orkar.. men orkade inte se mina fula "nakna" naglar längre så detta fick de bli..

Whine!

ja nu ska jag gnälla lite för jag är verkligen helt slut! i natt som sagt har jag mått helt kasst kall svettades hela natten och hade ganska smått panik för att magen gjorde så ont.. va ju hos läkaren för ett tag sen och fick reda på en sak där som jag nu tror kanske har förvärrats tyvärr.. men hoppas inte!
det gör ju ont på precis samma ställe bara att jag mår illa denna gången och mår inte alls på topp..
Iaf så ringde jag sjukvårds rådgivningen och ska ringa till läkaren imon så jag får en tid dit så jag kan kolla allting igen.. suck aldrig får vi vara ifrån läkarna har fasen vart på borås sjukhus konstant sen Elvin föddes känns det som för är det inte jag så är det Elvin..

Och min käre son som inte heller är bra.. han har verkligen bajsat i varenda blöja hela denna dagen för han är så dålig i magen.. och gnäller eller nästan skriker har han också gjort hela dagen vill inte ens sitta i min famn vill liksom inte göra någonting.. stackarn när ska detta få ett slut?
han va helt knallröd i hela rumpen nu ikväll.. och förstår inte varför han inte blir bättre i magen??
jag ger honom majsvälling som ska vara skonsam för magen blåbärspure, banan som ska vara lite förstoppande och ingen fiber välling alls..
jaja får la se hur han är imon han har inte haft någon feber idag iaf..

skriver imon igen efter jag har ringt läkaren eller vart där..




Majsvälling

japp Elvin är fortfarande dålig.. tor jag går in i väggen snart om detta fortsätter herregud jag är helt utmattad! men ringde bvc idag och hon tror att han kanske inte tål vällingen så han ska bara gå på majsvälling men nu är det så att min käre lille son inte gillar majsvälling så jag får blanda ut den med ersättning hälften hälften så vi får la se hur de går.. sen trodde hon att han kanske kunde vara gluten allergiker men vi får se..

sen får han heller inte äta 6 månaders gröten utan bara 4 månaders så det är så det får bli.. han har typ vart vaken hela natten och gnällig för de har krampat i magen.. stackarn

och jag är verkligen helt slut orkar ingenting här ser det ut som fan hemma och vi behöver tvätta men jag har ingen ork till nåt så de får väl se ut såhär tills imon iaf för jag orkar verkligen inte idag..

soorry för den dåliga uppdateringen men orkar inte just nu och naglarna orkar jag inte heller så får ta tag i det snart igen..


JAG ÄLSKAR DIG!

inga tänder

nepp inga tänder på g iaf det fick hon konstaterat på bvc.. men han har en rodnad i sitt vänstra öra men han behöver ingen medicin för det iaf.. så nu får vi se fortsätter det så får vi åka in igen.. herreguud bli bara frisk känns nästan som om man bor på sjukhuset... jaja vi får väl se men håller tummarna att den försvinner snart!!

strax kommer monica hit på en myskväll med godis vin och lite gottit ska även försöka klura ut vad man ska laga för mat idag... hmm

jaja hörs senare eller imon

Puss!



tänder?

Hmm undra vad de e med Elvin nu för tiden har har feber titt som tätt och har vart jätte dålig i magen.. Men grejen är att man inte ser eller känner några tänder som är på g hmm jaja får la se men de e så tråkigt bara eftersom han har feber titt som tätt så kan man ju inte göra nåt.. Tycker så synd om han aldrig kan han bara få vara, vara frisk.. Åååh lagade världens godaste gryta med grytbitar, cocos mjölk, soltorkade tomater, wokmix, mango chutney och ris självklart kryddor och lite annat med men guuud vad gott de blev!! Det ska jag verkligen göra igen! Idag ska monica komma hit va de tänkt ska sitta och tjöta och bara va kanske ta nåt glas vin eller nåt.. Så skulle hon nog sova här tills imon.. Men vi får la se hon har inte hört av sig än.. Och sorry med updaten på bloggen i de senaste men har inte vart på humör eller kunnat för Elvin har tagit upp min tid och prioriterar inte bloggen före honom direkt;) måste städa också känns inte som om man gör annat än att städar och diskar.. Vill ha min goding hemma.. Men han jobbar och de ska han göra imon med sen ska han till garaget så de e inte mkt man ser av honom nu för tiden.. Jaja finns inte så mkt att göra.. Nä nu ska ja kolla på tven ha de gött alla

nya naglar;)

Fick bli ny design nu i ikväll då jag hade så himla tråkigt haha har tagit svart konad lack och använt konad platta hmm kommer inte ihåg vilken de va återkommer om de om de e någon som undrar.. Och stjärnorna har konads special lack vit

Dagens naglar!

såhär fick dagens naglar bli! :)har tagit colour club som underlack och sen vit konad special lack :)

ingen ork!

nepp har ingen rok till att blogga just för tillfället! har hänt en del grejer men vill inte gå in på de men det är typ löst iaf..
men mår inte bra själv just nu så skriver när jag orkar



Helvete!!

Åt helvete med alltihop.. Orkar jag mer? Fan ta dig!!!!!!!!!!! Trött på denna jävla piss skiten!! Dra åt pipskogen!!

Hemma!

nu va vi hemma igen det va ingenting som tur va men hinner inte skriva mer nu för Elvin är ganska ledsen hejhej

borås

japp nu sitter vi här i borås och väntar på att elvin ska kissa i sin blöja.. Dom ska kolla så att han inte har urinvägs infektion och om de inte är det tror dom att han är förstoppad annars är det nog bara en förkylning säger dom.. Jaja vi får väl se.. Ringde nämligen 1177 och dom sa att vi skulle åka in för säkerhets skull så nu får vi se iaf.. Hoppas nu att elvin har kissat så vi slipper vänta så mkt mer skriver när jag vet nåt

Dagens naglar!

såhär fick mina naglar bli idag!

svampat med blått glitterlack och gjort en svart krumelus ed konad lack :)

lååååång natt!

herrreeeguud vilken natt! Har aldrig sett Elvin såhär innan.. Jag har la fått sova en timme högst.. Han har bara gnällt och gnällt och jag vet inte vad de e med honom.. Han va inte såhär på dagen idag.. Ligger och tittar på the green hornet Elvin har somnat men så fort jag lägger mig för att sova så börjar han om igen så jag får helt enkelt vara vaken ett tag till sen får goding gå upp med honom så jag får lite sömn iaf.. Skulle ju även gått ut idag men det blir det nog ingenting med när Elvin är såhär.. Nu vaknar han igen sover inte om man inte klappar han på ryggen.. Vet inte vad de kan vara :( det gör ont i mammas hjärta att höra dej såhär:(

naglar idag

tog bort mina gamla för dom va så konstiga och långa så dom här blev mycket bättre känns knappt att man har dom för dom är alldeles lagom långa:) får bli en design imon orkade inte idag puss

sorry

har vart dåligt med uppdatering idag då vi har varit hemma hos tommy och fia hela dagen men nu är jag hemma.. Har haft sån huvudvärk i de senaste och nu är jag bara nojjig för att jag ska bli sjuk hela tiden haha jaja får hoppas att de inte blir så:) fick gjort naglar nu på mej ikväll så slänger upp en bild på det i ett annat inlägg.. Jaja men nu ska jag försöka sova hörs imon puss

natten

japp nu ska jag slänga mej i sängen alldeles strax har bakat nu ikväll det fick blir blåbärsmuffins med cream cheese frosting:) muuuums!



sen har jga inte gjort så mkt mer idag jag och goding åt tacos och har myst med Elvin och bara slappat idag :) känns skönt! så nu hoppas jag på att vi håller oss friska för imon vill jag hälsa på fasters goding dexter för jag saknar dom sjuuukt mkt!

så nu ska jag hålla tummar och tåår! :P

jaja hörs imon sov gott alla Puss!

på bättringsvägen..

Goding börjar bli bättre och svar till line nä det är inte magsjuka han har inte spytt.. Ellebus har sovit bättre inatt faktiskt vaknade typ till vid fem och låg och jollrade lite men somnade sedan om till halv 8 så det kändes rätt gött hehe
och då sa goding att han skulle gå upp med Elvin så jag fick sova lite men icke iat så somnade han om så troligt va det liksom haha

föresten så har jag gått ner typ 3 kilo (eftersom vi inte har nåt gott hemma ;P ) hehe känns gött har gått ner allt från graviditeten + 6 kg så det känns bra men har fortfarande minst 10 kg kvar eftersom jag redan var "lite större" innan och vill bli lite fit igen ;) sen att jag aldrig kan gå i binkini igen känns lite surt haha men men de e la bara att vänja sig.. :P
mitt val visst det är klart jag kan gå i bikini men nää känner inte direkt för det nää..

måste verkligen gå till affären idag behövs handla lite mjölk och frukt och sådant.. frukt har blivit min stora passion nu när jag inte sa käka godis och tuggummi  hihi just nu ligger Elvin på filtar på golvet och gosar med sin ena elefant
föresten så skrev jag ju för ett tag sen att han bara rullade från mage till rygg hela tiden men så i förregår la jag honom på golvet för jag skulle fixa en grej då hade han vänt sig från rygg till mage bara så där haha gullunge :)

känner mej hyfsat pigg idag faktiskt då jag har fått sova betydligt mkt mer än vad jag har gjort dom andra nätterna.. så hoppas detta humöret håller i sig har lite huvudvärk bara som jag hoppas inte håller i sig

Men men nu ska jag fortsätta kolla runt lite får se ifall jag orkar pilla lite med mina naglar idag så ni får lite bilder:) tycker också att dom naglarna jag nu har är lite för långa så ska korta ner dom lite

jaja hörs senare Puss!

Filippa Alicia och Elsa som inte ses på bild inspekterar när jag byter blöja på elvin väääldigt intressant ;)

gnäääällll och åter gnäll

Ja herregud ingenting har passat lille mr elvin här hemma idag.. Han har typ gnäll så gott som hela dagen.. Hoppas det är tänderna som gör han såhär.. För om han fortsätter ringer jag till bvc för han kanske har ont nånstans man vet ju aldrig.. Jaja ska återgå till elvin nu och sen blir de nog sängen tidigt idag ifall elvin är som i natt.

vilken natt!

ja herregud Elvin är verkligen inte sig själv längre vaknar hundra gånger på natten och vill inte somna om jag förstår inte varför.. hoppas de blir bättre snart!

och Goding är sjuk! nästan spenderat hela natten på toa.. så jag har städat för fullt med klorin i hela badrummet nu hela morgonen jag vill INTE bli sjuk nu.. har varken tid eller lust till det!

kommer nog inte bli så mkt till update idag när vi inte mår så bra..

Puss

nana

ska snart nana är så sjuukt trött! denna dagen ahr vart lååång! goding skickade precis att han itne alls mådde bra så vi får la se ifall han går till jobbet imon jaja hörs imorn alla

Puss

faster saknar sin lille gullegos Dexter!


naglar idag :)

fick bli lite enkel design idag :)