dåligt

Vart lite dåligt med bloggandet nu men har inte haft lust faktiskt.. idag kom några av mina paket wiiiiie :) äntligen nu väntar jag bara på resten av grejerna så kan jag pröva lite hihi
va ute på prommis med Elvin för en stund sen va på både hemköp och ica men icke hittade jag aceton där inte sikken skit by..

skulle egentligen ha åkt in till stan imon men sover knappt nåt på nätterna nu för Elvin har kommit i en period där han vill ligga på mej hela tiden så är väldigt trött men jag vet inte om jag inte åker in imon så kanske jag åker in på torsdag eller nåt vi får la se..

fasen att man inte har körkort.. men ska ju börja med det i april för då kan jag börja övningsköra med M så det känns ju bra!
annars känner jag mej ganska depp faktiskt känner mej så ensam bor ju inte där mina vänner bor eller min familj bor så de känns så ensamt ja.. Elvin är liksom den ända jag är med förutom M men han ser man inte så mkt för han jobbar typ hela tiden...

jaja detta ska inte bli ett skit inlägg men nu kallar lilleman på mej



sunday

Japp då va de söndag igen.. det går alldeles för fort detta helt sjukt.. i fredags var jag ju som sagt ute med Erika och det va roligt sen igår gjorde jag inte mkt tittade på film och bara slappade hela dagen.. och Mikey gick och la sig tidigt jo för gissa vad han skulle göra idag..... jo jobba som han gör varje helg.. visst de är pengar men ja äh skit samma..

idag ska vi nog åka och hälsa på Raymond och hans tjej och sen ska vi nog åka till Tommy och Fia för jag vill gosa med fasters lille bebis Dexter:)
haha Elvin är så söt så fort jag tittar på honom så ler han världens leende haha usch jag ville inte gå upp i morse han låg först och pratade i sängen sen märkte man att han blev mer och mer gnällig för han ville att jag skulle ta upp honom haha så då va det bara att gå upp..
har inte sovit alls bra i natt.. först när jag gick och la mej kunde jag inte sova, sen när jag väl kommit lite till ro vaknade Elvin och sen skulle jag försöka sova igen och sen vaknade Elvin en gång till inte för att det skulle vara mat vet inte varför han vakna..

men då tog det en stund att få honom att somna och sen vaknar han senare igen och vill ha mat och sen gå upp.. ja snacka om att det har vart ryckigt i sömnen i natt..

nu ska vi snart käka frukost Elvin ska få gröt och jag ska ta mej lite flingor och en smörgås tror jag mums!!

Å nu väntar jag med spänning på mina grejer som ska komma till naglarna i veckan:D hihihi det ska bli så kul att göra snygga designer;)

Jaja nu vankas de frulle

PUSS!




sovmorgon

fick sovmorgon av lilleman idag vilket var väldans skönt :) lilleman verkade vara väldigt trött igår för han sov typ genom hela dagen och inatt har han sovit jätte bra också så det har varit skönt :)
idag blir det antagligen stan för mej och Elvin ska vara hemma med pappa.. skönt att få komma ut lite själv då jag är hemma med Elvin 24/7 men tycker ju om det också fast ibland är det skönt att bara få vara utan Elvin i några timmar så man hinner sakna honom lite;)

så iaf så ska jag hem till Erika och vi ska sitta och ta det lugnt och dricka lite öl bara sen blir det väl hemgång för mej inte allt för sent då det är en dag imon också :)

gud jag kommer sakna ihjäl mej efter honom ikväll.. jaja men de är bra att han är med sin pappa också för han är sån himla mammagris så det behöver han..
men det är ju liksom inte konstigt att han är det eftersom han bara är med mej varje dag nästan hela tiden

nä nus ka jag nog snart gå och käka lite frukost så kanske Elvin ska få lite gröt det gillar han eller så väntar jag så får han "lunch" sen majs och potatis pure hehe

jaja jobbet ringde igår och nu har jag iaf sommarjobb i sommar vilket känns gött för då kan jag spara mina dagar så om mikey inte får semester så tar han ut pappa dagar då kommer man saknar Elvin ännu mer fast jag ska ju jobba natt så då jobbar man ju 2 dagar ledig 3 jobbar 3 dagar ledig 2 typ så det kommer bli bra,,
sen sa jag även att dom kan ringa mej på helger och kolla ifall jag kan jobba så jag får in lite extra pengar ibland hehe


jaja nu vankas det frulle

Puss



vc

har vart på vårdcentralen nu på morgonen men icke var det någonting i mitt urin inte.. så vet inte vad det är men dom sa att jag skulle gå helgen ut och är det kvar får jag boka tid med läkare..
suck blir så trött att ingenting kan vara bra någon gång..
lilleman somnade under promenaden förut och sover fortfarande men lär nog vakna snart då han nog är hungrig.. ska passa på att dammsuga när han har vaknat sen också hoppas han är på bra humör ^^

och dopet närmar sig med stormsteg så börjar få lite smått panik det är så mkt som ska planeras.. och göras.. och sen verkar de som om det är många som inte kan komma:( tråkigt men men så kan det vara ibland..

jaja nu vaknade lillen så ska ta honom

Puss



trötter

Ja då ska man snart lägga sig.. Är trött hela tiden.. Elvin är ju inte riktigt sig själv.. Han har vart gnällig i flera dagar och jag fattar inte vad de e.. Det ända som hjälper är om han få ligga på mej.. Och det får han ju göra då undra vad de e som sker.. Jaja vi får väl se ifall de går över snart:). Imorgon ska jag ringa vårdcentralen då jag har hat sjukt ont i magen i de senaste typ vid äggstockarna så måste kolla vad det är.. Det är ju inte så himla bra att gå med det om de nu är nåt vilket de borde vara eftersom jag har ont om man känner på de eller om jag hostar eller kommer emot det, och sen kan det bara göra ont helt plötsligt sådär.. Jaja vi får se vad dom säger imon. Idag har jag verkligen inte gjort nåt förutom vart med Elvin när han har vart som han har vart.. Nu längtar jag tills mina nagel grejer kommer är så himla sugen på att pröva de;) nä nu hoppas jag elvin somnar riktigt snart så jag får sova godnatt alla pusss

beställt:)

nu har jag beställ hem



konad stämpel och skrapa

och

Två st konad plattor detta är den ena så nu ska jag sätta igång snart ska även beställa hem lite andra grejer:)



kl 9?

ja jag gick och la mej kl 9 igår kväll för jag var så himla trött! det känns verkligen att man är mamma nu när man måste gå upp på morgonen och då får man ju helt enkelt lägga sig tidigt om man vet att sin käre son går upp tidigt:)

igår var det full rulle hela dagen! gick till föräldragruppen som var jättetrevlig och sen ut på en promenad med hunden och sen möta upp goding från jobbet och hem åka och handla, komma hem packa upp varor, laga mat, sova!
så satt inte ens uppe och ville kolla serier för jag va så himla trött!

va verkligen gött att få storhandla igår! vi har inte haft mkt hemma på länge nu känns det som men nu har vi bannimej fått handlat hehe
och fick även betalt alla räkningar igår INTE kul alls faktiskt så nu ska vi se över våra räkningar så ska vi ta bort såna där skit summor som vi inte behöver!

nepp nu har ongen sketet ;) så nu fpr jag gå och byta blöja

Puss!



föräldragrupp

hann inte skriva nåt igår kväll för vi kom hem sent efter att ha vart hos fritte och jessica på kvällen och tjötat och käkat gött:)
kände mej faktiskt stolt att jag köpte mej en sallad och inte nåt annat flötit:) haha
jag menar det hjälper ju inte att gå ner i vikt om jag äter pizza liksom haha jaja
annars idag så ska jag och Elvin nog gå på föräldragrupp vi har aldrig vart där innan för vi har alltid lyckats vara sjuka så idag ska vi bannimej pallra oss dit ;)

fick även ring fk igår och fixat så jag tar ut en lägsta dag i veckan så att jag inte blir återbetalnings skyldig sen och att hon skickade hem en blankett där mikey skickar över sina dagar till mej så det va ju bra! måste ju fixa det nu så att det inte blir försenat och vi inte får några pengar..

usch hade sån hemsk dröm i natt mikey var otrogen men inte bara med en tjej utan två!! herregud och dessutom bodde den ena tjejen med oss och den andra va på fest med han och han tog med henne hem till oss och hade _"one night stand" med henne på våran soffa och jag kom på honom usch jag hatar verkligen såna drömmar men gud vad arg jag va i drömmen bad honom att dra åt h*lvete och sa att han aldrig skulle få se mej mer! och då sa han " det va väl inte så farligt" j*vla idiot hahahaha det ar tur att det bara var en dröm för usch och fy!!


nä ska nog hoppa in i en dusch strax

Puss!!


himlen i söndagskväll så himla fint:)

streeeesss

Ätligen var det fixat!!! men det jag känner nu är stress stress stress!! herregud hur ska jag hinna med allt?? jaja det löser sig nog hoppas jag!

Nu är det som sagt massa saker som ska fixas men lyckan sprudlar wiiiiie


Puss



helgen över again!

herregud det går så himla fort ena sstunden är det fredag och vips så är det måndag igen vad tar all tid vägen...
idag ska jag inte göra mkt ska nog till banken och sätta in lite pengar och hade gärna pantat men de e så mkt pant så jag kan inte bära och få plats med de under vagnen ens haha

idag vaknade Elvin typ halv 8 vilket känns helt okej ist för 6 haha så nu har han sovit bra inatt nu längtar jag tills han blir 6 månader så han kan få lite kraftigare välling så han kanske står sig hela natten! men men det är inte så långt kvar..
fast vill ju att han ska vara bebis haha nä men det ska bli kul när han blir större:) hihi

det verkar faktiskt bli lika fint väder idag som igår så då ska jag och Elvin verkligen ut i solen och gå på en gooo promenad :D

Elvin har börjat ligga och prutta med munnen och det låter så himla sött:)

föresten igår var det inten rolig dag Elvin var inte på sitt bästa humör kan jag inte påstå han bara gnällde och gnällde och verkligen ingenting var bra fast alla har vi våra dagar men det verkade som om han hade ont i magen.. men idag verkar det bättre!
hostan är fortfarande kvar dock vilket är väldigt tråkigt! fattar inte när han ska få vara helt frisk!?
men han är ju inte sjuk så sätt utan det är ju bara hostan som inte vill ge med sig.. hoppas det blir bra snart!

just det ska ringa pastorsexpeditionen och boka tid idag med och sen ringa lita andra samtal..

jaja skriver senare

Later




majspuré och ett bad:D

guud vad Elvin älskade majspuré han tyckte det va jättegott så han åt upp hela portionen och fick lite mango och äppel puré till efterätt och han va så nöjd så:)
sen efter det fick han ett bad och guuud vad denna här killen kan plaska! hela jag var blöt efteråt och han tycker det är så himla roligt!
nu ligger han i babysittern och är helt nöjd han verkar lite trött så ska la lägga han om en stund:)


Goding måste kommit hem sent i natt för min kusin ringde till mej och sa att Mikey hade ringt honom vid 3 inatt haha så han ligger fortfarande och sover gött tomt även fast han ligger i rummet intill :P
idag ska vi antagligen till tommy och fia om nu mikey vaknar någon gång för han börjar ju tidigt imon så vi kan ju inte stanna så länge..

jaja nu ska jag röja lite

Puss!

jessica och Elvin:)






sova

Japp nu är det dags för sängen ligger redan nerbäddad hehe pratade precis med goding som konstigt nog inte var så full som jag trodde han skulle vara hehe fast kvällen är ju inte slut än;) och grannen har fest så jag hoppas jag kan somna men dom för ett jävla liv och det är tur att inte Elvin har ont av det för han sussar så gott så:) har haft en jätte trevlig kväll hemma hos jessica med massa tjöt och skratt hihi imon är en ny dag och sista dagen på denna helgen.. Det går så sjuuuukt fort.. På måndag blir det att ta tag i dopet som jag egentligen skulle gjort för längesen men nu ska de bli av!! Jaja sömnen kallar pusss!

och skalman han är tlöööött

ja jag är trött idag va hemma hos fia och tommy igår och det blev ganska sent så man är lite trött idag!
Men gud så mysigt det var att hålla lille dexter! han är så lite och mysig och Elvin har blivit så sjukt stor!
igår red jag ju men tyvärr så blev det ju inte så långt då hästarna inte hade broddar i skorna så vi kunde inte rida någonstans för de va ju glashalt..
så det fick bli en liten kortis men det va skönt att komma ut lite:)

Idag skulle jag åkt till frida med familj men Elsa är förkyld igen och vill inte riskera att elvin blir sjukare igen eftersom han bara har hostan kvar så jag åker inte till dom utan åker till jessica ist för en film och myskväll! :)

ja så nu ikväll ska mikey ut det ska bli roligt och se hur full han kommer vara när han kommer hem och hur bakis han kommer vara imon hahaha
sen imon ska vi hem till fia och tommy igen för att käka middag och bara umgås:)
wiiiie älskar min lille elvin och dexter det ska bli så kul sen när dom blir större och kan leka och ha det roligt :)

Nepp nu vankas det frulle :):)

Puss!


Hittade en bild på Elsa när hon va liten sikken sötnöt:)



rida rida ranka

Lilleman vaknade halv åtta idag men det va nog för att blöjan hade läckt för han somnade runt 10 igår och han brukar typ sova 12 timmar men men de va bara att gå upp..
skit trött är jag, det är så konstigt det där när jag sover mindre är jag nästan piggare än när jag sover mer..
jag menar jag sover typ 6- 7 timmar i vanliga fall per natt men i natt tänkte jag nä nu j*vlar ska jag lägga mej i tid och sova så jag inte är trött imon..
men ändå nu när han vaknade vid halv åtta kände jag med som ett vrak haha och då har jag ändå sovit 9 timmar nästan..

jaja det är konstigt det dära..
Idag ska jag antagligen upp på höstryggen igen! åh herregud vilken träningsvärk jag kommer ha imon haha och M ska ju ut imon med så jag kommer känna mej som en gammal kärring haha
men som tur är så ska jag ju till Frida så då får jag säkert lite avlastning så mkt som hon vill gosa med lille Elvan:P

haha Elvin är så söt på morgonen när han har vaknat han kan typ ligga och gnälla och sen så vaknar jag till och tittar på honom då får han världens största smile haha Lööööve it :)

måste nog gå till affären snart för vi har typ ingen frukost hemma så måste handla de.. vi måste verkligen storhandla för vi har typ ingenting hemma det är helt sjuk för vi har alltid mat hemma men nu börjar det verkligen blir tomt
jaja får ta det nästa vecka när vi har fått pengar så nu får vi bara småhandla lite innan sånt som behövs,,

Nepp göra sig iordning kanske

Puss!

Min lille knubbis:)

måste ju..

måste ju säga att idag satte jag på sittdelen på vagnen då det inte passar för lilleman att ligga ner längre och han tyckte det va skit kul:) han satt och tittade på folk och lekte med sin elefant:)

har vart en riktigt bra dag idag hade velat hoppa in i en dusch men de får la vänta tills lilleman har somnat eller tills imon för jag ska ju ändå rida imon så då duschar jag ju efter de:)

gud vad det har vart roligt idag men jag är verkligen helt slut så funderar faktiskt på att lägga mej strax eller ah när lilleman har somnat för nu ligger han i babysittern och babblar som en tok ;)

hoppas ni alla sover gott!

Puss

haha min knasboll:)

Vilken dag!

denna dagen har det vart full rulle ända sen man gick upp i morse.. ja som sagt i morses ringde jag bvc för lilleman va så himla hostig så vi fick en tid med en gång så fick utskrivet bricanyl så det ska utvidga luftvägarna så hoppas nu det hjälper!
Sen efetr det åkte vi in till stan hämtade lite kläder och sedan gick på stan en stund innan sanna och tess kom:)
tiden bara rusar iväg när man är med dessa tjejer! <3

sen körde sanna hem mej efter 3 timmar fika typ haha och vi tjötade lite innan hon åkte hem igen.. så nu sitter jga här hemma och ska äta korv med bröd då jag är sjukt hungrig för att jag inte har typ ätit alls mkt idag..

så det va lite uppdatering för nu kallar korven haha

Puss!

Fortfarande..

Stackars lille Elvin hostar fortfarande som tusan! jag har inte ens vågat låta han ligga i sängen inatt så han har fått ligga högt på en kudde brevid mej.. han vaknade vid halv sju men de visste jag att han skulle göra eftersom han somnade vid 7 igår det är jag som får skylla mej själv när jag gick och la mej så sent..

men fastnade verkligen i filmen "Taken" den va skit bra!! så om någon vill se en bra film så rekommenderar jag denna!
ikväll blir det till att lägga sig tidigt.. för om Elvin har fått en rutin nu på att somna vid sju så är det faktiskt ganska bra:) fast hade hellre velat att han somnade 8 så hade det inte vart så himla tidigt att gå upp men men det gör ingenting..
gud vad det ser ut här hemma! hade velat sätta igång och städa men måste ta hand om Elvin och sedan sover M så vill ju inte väcka han med dammsugaren..

nu sitter man i pyjamas men får la ta och börja göra mej iordning för idag ska jag in till stan:)
ska hämta lite kläder till Elvin som jag har köpt där:) och sen ska jag även fika med sanna och terese och sen kör sanna hem mej igen:)

ojojoj gud vad han hostar får ta han nu

Puss





Uscha mej!

fy f*n vad jag tycker synd om Elvin vågar inte ens lämna honom i rummet själv för han andas så tungt! ska nog ringa till bvc imon och kolla vad dom säger!
min fina kille!

nä nu blir de sängen för mig!

Puss



seg eftermiddag

Gud vilken seg eftm.. Hoppas att lilleman somnar hyfsat tidigt ikväll så jag kan öva glra naglar hade vart skoj.. Elvin hostar fortfarande som en tok.. Fattar inte när det ska gå över.. Föresten så kom jag på att Elvin blir 4 månader idag stooora killen det firade vi med lite mangopure som han älskade hehe lille sötnosen! Tänk att för 4. Månader sen låg jag på bb och hade värkar så kl 19:28 ikväll då är det precis 4 månader sen han kom till världen<3 Min fina son trodde inte man kunde älska något så mkt som jag älskar dej! Du är mitt allt och lite till!!<33

host host!

herregud vad Elvin hostar:( han har legat och hostat hela morgonen nu tycker så synd om honom! det slutar liksom aldrig som tur är, är han ju fortfarande glad och så men han blir mer gnällig än vad han brukar vara och hans sömn är ju inte direkt som den brukar.. förut somnade han vid 9 tiden och sov till 9 tiden på morgonen med mat emellan givetvis men nu somnar han typ 11  på kvällen vaknar efter en stund vill ha mat och sen vaknar han jätte tidigt..
så det är la någon fas han går igenom nu och även att han är förkyld..

jag måste börja lägga mej tidigare på kvällen och försöka sova! jag är ju så fruktansvärt trött på morgonen annars jag menar inatt har jag nog bara sovit 5 timmar eller nåt Elvin vaknade vid halv 2 ungefär och ville ha mat och då va M fortfarande uppe för han hade jobbat över inatt men inte tog han lilleman inte.. nepp jag fick gå upp även fast han va uppe karlar alltså..

fick ställa mej och tvätta lite för hand nu i morses då lilleman inte har typ en ända ren pyjamas så det är vad jag har gjort denna morgonen..
och idag är det onsdag hmm undra vad man ska göra idag.. gå ut och gå en sväng sen då? jaja jag hittar säkert på nåt..

imon ska jag in till stan wiiie ska kanske träffa angelica och sedan köpa lite kläder och sen träffas sanna och terese äntligen kommer jag utanför vårgårda lite hehe

jaja nä ska man ta tag i disken kanske? måste verkligen städa som vanligt är helt sjukt hur fort det blir sketet

Puss

ååh vad jag vill ha sommar!!



soooov

lilleman somnade för en liten stund sen i min famn så jag skulle gå in och lägga honom då vaknar han till liv igen och han hade typ bara sovit 5 min och innan han somna visade han inte direkt sin bästa sida utan det var bara gnäll men nu när han vaknade efter att ha sovit i 5 min då ligger han och tjoar och ler haha han är för söt min fina;)

men det hade vart gött om han hade somnat nu för då får man lite tid för sig själv på kvällen men men så är det när dom är småttingar hehe
känner faktiskt att jag har fått upp mitt bloggande lite igen vill iaf försöka få ut ett inlägg om dagen men nu i de sista har det faktiskt blivit mer vilket känns bra :)

tycker ni är lite dåliga på att kommentera bara så det får ni bättra er med ;D

nä nu tänkte jag slänga på en film alldeles strax och titta på den sen sova, och föresten så vägde jag mig idag nu efter jag har slutat äta så mkt godis och jag hade faktiskt gått ner 2 kg?! helt sjukt kul! så nu är det bara att fortsätta känns faktiskt sjuukt bra väger mindre nu än när jag skrev in mej när jag blev gravid fast det är ju mkt kvar ändå för jag va ju mullig innan jag blev pregnant..

men som sagt nu blir det ett träningskort också på det här så ska det nog lösa sig!

Känner mej på topp just nu livet känns för j*vla bra!

Pussar

tänk att min knodd har vart så liten!! <3<3



huvudvärk!

vilken huvudvärk jag har fått! uscha mej! iaf så va vi på bvc förut och Elvin väger nu 6690 och är 62 lång helt sjukt! min lille kille börjar bli så fruktansvärt stor och äter som en häst gör han med han har nästan gått upp ett kilo på en månad haha matvraket:P

jaja nu har M gått till jobbet igen så nu sitter jag här hemma ensam med lilleman igen.. på torsdag ska jag in till stan och hämta lite kläder som jag har köpt och även fika lite med sanna och terese som jag jag inte sett på ett bra tag ska verkligen bli skit kul! och sen ska sanna köra hem mej igen så de är ju gött så jag slipper bli hämtad kl 1 på natten eftersom det är då M slutar jobbet..

Sen på helgen kanske jag skulle ut och rida vilket hade vart kul för det har jag inte gjort på jag vet inte hur länge!
och på lördag ska jag till min syster eftersom M ska ut med sina arbetskamrater (just boys) så då är jag med Elvin hos hans kusiner och min kära syster och tittar på film och bara myser hihi

just nu ligger Elvin och myser med en utav sina 3 elefanter haha ja han har fått tre st ganska roligt faktiskt:P

jaja slänga sig på soffan

Puss







bvc!

japp nu har man gått upp för en liten sund sen men hade nog kunnat sova till imon om det hade vart så haha
om en timme ska vi till bvc så tänkte bara skriva ett litet inlägg nu innan men meddelar sen hur de har gått:)

Puss!

skit!

Varför kan jag inte bara sova? Varje natt är det likadant spelar liksom ingen roll om jag inte har sovit på flera nätter för så fort jag ska gå och lägga mej är mina ögon vidöppna herregud säger jag bara.. Ingen bra dag för mig idag I hate these days!!!

läggdags?

ja jag tänkte att jag skulle lägga mej tidigt idag eftersom jag tror det kommer bli likandt inatt att Elvin kommer gnälla för han har inte vart sig själv på hela dagen och inte natten som va heller..
men han ligger vaken just nu så jag ska bara få honom att sova.. tänkte kanske jag skulle sätta på en film så jag somnar till den eller nåt haha

imon ska vi till bvc ska bli skönt och kanske få lite frågor besvarade som jag har..
ojojoj vilken huvudvärk jag har känner jag japp dags att lägga sig på soffan

Godnatt mina vänner!




grinigt!

ja herregud vilken liten gnällis jag har här hemma ingenting hjälper..
sen helt plötsligt ibland bara vänder det och han är hur glad som helst men de går snabbt över i gnäll jaja inte mkt att göra åt de e la en period..
ja och denna veckan jobbar M sent och det är lika tråkigt som vanligt så fruktansvärt tråkigt att vara hemma alldeles själv men ska in till stan på onsdag och sova där tills på torsdag.. skönt att få komma bort lite och kanske få lite avlastning med Elvin för de är påfrestande när man är själv och har en liten gnällis här hemma..

men misstolka mej inte älskar min Elvin bara att ibland kan det bli lite för mkt och det tror jag dom flesta känner!
detta blev lite av ett klago inlägg men så är det ibland jaja back 2 reality

Puss





vilken natt!!

ja herre vilken natt Elvin har typ vaknat varje timme så jag har vart uppe typ hela natten! men men så kan de vara ibland men tänkte att M skulle gått upp nu på morgonen eftersom jag typ inte sovit ett skit inatt..
men icke så de va bara att gå upp
Elvin är fortfarande snuvig och hostig när ska detta gå över?? vill bli friska nu!!
gud vad trött jag är haha
jaja får la sova sen på dagen när Elvin sover eller nåt

hehe nu ligger lillen och tittar intensivt på bolibompa min sötnöt tjötar för fullt gör han också haha
undrar ifall tänderna håller på att växa uppåt? eftersom han är så himla gnällig och dregglar som en tok jaja vi får väl se

Nepp orkar inte skriva mer

Puss



trött helg!

ja denna helgen har jag vart skit trött verkligen har vart en hård vecka! men men igår gjorde vi inte mkt jag låg hemma hela dagen va så fruktansvärt trött så låg bara nerbäddad i soffan!
såg en jättebra film igår med " The town" med ben affleck hehe den rekomenderas!

I veckan som kommer nu ska vi till bvc så undra vad han väger nu hehe min lilla knubbis hihi
guud vad jag är sugen på att tatuera mej nu va!! jag vill jag vill jag vill!!
jaja får ta de när vi har pengar..

har verkligen fastnat för låten firework emd katy perry!

http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&ob=av2el

Den är så sjuukt bra!
Även bruno mars är sjuuukt bra bara looove them!

http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs&ob=av2em
jaja orkar inte skriva just nu skriver lite senare :)
Puss!

ÄLSKA <3

Jag bara ÄLSKAR min son över allt annat! finaste killen!

Friday!

japp nu va denna fredagen över och alla mina pojkar ligger och sover.. mikey ska ju jobba imon så han la sig tidigt så det blev en ensam fredagkväll.. hatar att vara själv.. lilleman sover ju med så han är ju itne mkt till sällskap jaja imon blir de bättre för då får jag äta lördagsgodis haha
mums vad gott de ska bli:)

idag va jag och goding och hämtade tillbaks våran kamera som fia och tommy lånade under förlossningen känns väldigt bra att ha den igen då de känns som om jag har missat att ta kort på massa nu medans dom har haft den jaja
så kan de gå ibland..

iaf så fick jag se lille Dexter men eftersom jag är förkyld ville jag inte hålla honom då han kan bli smittad så jag såg honom lite på avstånd och sen fick de vara vill ju verkligen itne smitta honom som sagt.. därför va vi bara där och hämtade kameran och sen åkte igen typ..
men herregud va liten han va! kommer inte ihåg att Elvin har vart så liten! så liten och oskyldig hihi

men jag saknar faktiskt inte elvins minsta tid då han hade kolik och skrek den mesta tiden men man saknar att han va så liten men annars gillar jag läget som det är! Älskar min lille son över allt annat!

jaja nu ska jag strax lägga mej om jag nu kan somna sen imon kommer pernilla :D wiiiieee

Puss!

första nageln:)

japp har gjort min första nagel ever! haha inte blev jag nöjd inte men ska öva öva öva:P hehe

Japp såhär ser den ut iaf

ja som sagt första gången :) så vad tycker ni?


Det har kommit!

ja nu har mitt paket kommit så jag kan göra egna naglar hemma äntligen! nu ska jag öva öva öva så man blir lite duktig på det här hehe
prövade på min tumme men de gick la sådär haha jaja det blir ju bättre som sagt sen är det ju svårare att göra på sig själv:P

åh herregud vad trött jag är idag! orkade inte ens laga någon avancerad mat så det fick bli korv och makaroner som är så himla tråkigt men men så får det vara ibland:)
Har även vart ute på promenad idag så det känns bra ska försöka ta mej ut nu varje dag så man kommer utanför dörren och även får röra på sig!
nu är min käre sambo och tränar så det är inte mkt man ser honom på veckodagarna han jobbar ju till 3 kommer hem byter om tränar någon timme eller 2 sen äter han och sen slappar på soffan en liten stund och sen går han och lägger sig så jag ser honom inte så mkt men men de e så de kan vara..

herregud vad jag är godis sugen! har vart de i flera dagar men ska bannimej hålla mej jag menar nu har vi ju rensat ut allt godis och all skit men de e då man vill ha de som mest!
jag som kände mej så stolt igår när jag va i affären och inte gick ut med en ända godisbit och istället hade köpt frukt men senare på kvällen va jag så himla godis sugen men jag gick faktiskt inte och köpte nåt så nu hoppas jag att de håller i sig!

annars har jag tänkt att jag ska ha godis dag på lördagar ist för en bit här och en bit där..
jaja nu ska jag göra annat

Puss

blää

igår kväll va de inte roligt:( lillen har ju fått sån hosta så han kunde typ inte sluta stackarn och han va jätte gnällig verkligen vilket man kan förstå!
men i natt har det gått bra och det känns verkligen skönt att han kan sova i sin säng där han kan ligga högt!  han vaknade 6 i morses och ville ha mat så då va de bara att ge honom de sen somnade han gott i gen och vaknade vid 9 och låg och jollrade som vanligt och när jag tittade på honom gav han mej världens leende sötnosen ja då va de bara att gå upp:)

såg även idag att hans hår börjar växa ut igen wiiie han blir inte skallig haha
nä nu får ja mysa med Elvin en stund innan han somnar, sen ska jag nog baka lite bröd :)

Puss


en härlig sommarbrun Elsa:)


Bloggtrafik

Vill du ha fler nesökar på din blogg?
Gå in på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=zoffiee
Det är helt gratis!


hurtig!

ja oj vad jag har legat i idag kände mej full av energi så jag va ute på en promenad, gick till ica och hämtade ut ett paket och sedan till banken och satte in pengar och sedan till netto.. och sen när jag kom hem blev jag trött på hur smutsigt det va här hemma så jag tog tag i dammsugaren och sen skurade jag allting dammade och sen diskade jag.. sen va det ju tid att äta middag så då fick jag ställa mej och laga den och de fick bli spagetti och köttfärs sås MUMS! (blev väldigt mycket sen haha men men:P )

nu ska jag gå och små plocka lite snart eller så sparar jag de tills imon så jag har nåt att göra då haha
känner mej på topp idag faktiskt! mår riktigt bra idag! och Elvin har varit hur go som helst och bara gosat och lett hela dagen myys Älskar min son över allt annat han är mitt allt!

jaja nu ska jag prata lite med min käre sambo kanske skriver senare
Puss!


En bild från när vi va ute på prommisen idag:)

tidig morgon

idag blev det en tidig morgon då lilleman vilel gå upp vid halv 7 hehe men men de e sånt som man får räkna med när han lägger sig tidigare än vanligt..
och herregud förstår mig inte på fk!! dessa dagar som nu malin så snällt har förklarat för mej hur jag ska göra att dom inte skäms på fk alltså dom vill bara lura en hela tiden! men nu som sgat har malin förklarat för mej så ska försöka göra mitt bästa med pengar som jag redan får så dåligt av.. ska la ringa till mitt jobb och säga att jag jobbar extra någon helg då och då.. det får helt enkelt bli så! måste få in lite extra pengar annars går det inte runt och man vill ju kunna unna sig saker och göra saker nu när man har en son som vill se och hitta på grejer!

jaja usch blir bara deprimerad av de bläää

jaja idag gick iaf goding till jobbet igen han va bättre nu så de känns ju skönt! nu är det bara jag och lilleman som ska sluta och hosta och snörvla!
fast mej skiter jag i än så länge bara Elvin blir frisk han hostar hostar vill ju att han ska bli frisk nu så vi kan åka och hälsa på fasters lille Dexter! vill verkligen träffa den lille bebisen nununu!!!!!! men kan ju itne gå dit när vi e sjuka liksom vill ju inte att Dexter ska bli sjuk direkt när han har kommit till världen.

jaja nu kallar lilleman på mej dags att leka lite med honom

Puss!

på bättringsvägen..

ja det är iaf på bättringsvägen nu iaf! är fortfarande väldigt hostig och snuvig men mkt bättre har det blivit! hoppas nu att de håller i sig att bli bättre dag för dag! Elvin hostar ju också fortfarande ganska mkt men imon tänkte jag att vi skulle ta oss en redig promenad så vi blir friska snart!
sen har även jag och Mikey köpt oss varsin steg räknare så nu ska vi se vem som vinner jag ska bannimej ligga i för han går ju på jobbet hela dagarna så då får det bli att jag går ut och går varje dag för att man ska vinna:P
hehe det är bra det där med tävlingar:P för nu ska allting bort vill kunna få på mej ett par jeans igen utan att jag ser ut som en stoppad korv haha

jag menar inte mina gamla jeans för dom kommer jag nog aldrig komma i igen men ett par snygga jeans är målet! sen måste jag börja leta efter en "linnebikini" då jag inte vill visa mina bristningar i sommar haha ja ni kanske tycker jag är löjlig men vill helt enkelt inte så är det någon som vet vart man kan köpa en sådan?

vill ju även ta med Elvin på babysim då han älskar att vara i vattnet! men men vi får väl se ifall vi får tag i nåt:)
lilleman somnade faktiskt "tidigt" idag mot vad han brukar göra han brukar typ äta vid 7 då somnar han en liten stund sen somnar han vid 11 igen men idag åt han vid halv 9 så då tänkte jag att han kanske sover för natten för han inte hade sovit så mkt idag, men då vaknade han till vig halv 10 igen men som tur va fick jag lagt honom igen så nu sussar han gott i sängen

tycker det är skönt att man får en lugn stund på kvällen faktiskt, då går jag hellre upp tidigare på morgonen hehe
vill ju försöka få in lite rutiner på honom nu han är ju 4 månader om en vecka:) tänk min lille kille börjar bli stor!

jaja nu har jag skrivit på till tusen men kände för att skriva idag:)
Sov så gott mina vänner!

Puss!

Helt sjukt!!!

vill bli friiisk!

japp här är vi fortfarande sjuka:(  tråkigt som tusan! vill att vi ska bli friska nu!!
och nu när jag börjar bli bättre då blir mikey sjuk:( jaja inte mkt man kan göra åt!


och jag som skulle gått på föräldragrupp imon för vi skulle prata barnmat men icke! men som tur är så vet man ju lite ändå! eftersom man har vänner och en syster som har barn:)

så nu ska Elvin snart få smaka på sin första portion mat:) ska bli skit roligt och se hur han reagerar:P
fasen vad de ser ut här hemma nu när vi är sjuka:( vi har ju itne orken till att göra nåt så det ser verkligen ut som ett bombnedslag!

får ta tag i det när vi blir friska igen hehe
hade egentligen behövt gå till affären idag och köpt ersättning till lilleman men det får nog vänta tills imon han har ju så det räcker tills imon..

ja annars sitter jag ivrigt och väntar på mina paket från tradera hehe ni får snart reda på vad det är :)
ska bli sjukt kul!

jaja nä ska la slänga mej framför tven nu :)

Puss!


Även fast Elvin typ bara är 4 månader så kan man inte fatta hur liten han har varit! det är helt sjukt jue!




sjuklingar:(

usch usch usch säger jag bara!! nu är vi sjuka hela högen:( Elvin är jätte snorig och hostig och vill knappt äta:( jag hostar som en tok och har så mkt slem att de känns som om jag ska spy ja herregud men tycker inte synd om mej tycker bara synd om min lille pojk som ingenting kan göra:(
men ska be mikey gå till apoteket sen och köpa vätske ersättning ifall han inte skulle äta riktigt..

sen är han ju även jäääätte dålig i magen fy! mamma tycker så synd om dej min lille son!
så det blir väl till att sitta inne idag med fast Elvin har ju ingen feber så mikey kanske kan ta med honom ut en sväng så han får lite frisk luft iaf!

har ju suttit instängd här ett tag nu men har ingen ork till att gå ut heller.. så det blir bara massa filmtittande hela tiden..

nä nu ska jag slänga mej på soffan en stund känner mej helt snurrig!

Puss!



matmatmat

ja nu vankas det snart mat har gjort stekt potatis med bacon en liten stund sen slängde jag i lite matlagningsgrädde och champinjoner och massa olika kryddor och svisch in i ugnen och så får de stå där en stund till potatisen har mjuknat:) att nått så lätt kan vara så gott:)

annars har jag inte gjort mkt idag lilleman vaknade halv 8 och mikey låg och sov till 12 då han är lite förkyld igen.. att det aldrig tar slut.. så snart kommer väl Elvin också bli sjuk:( vill inte igen känns som om dom inte hinner bli friska innan dom blir sjuka igen.. han har även vart ganska gnällig nu på eftermiddagen men hoppas att de inte är nåt som är på g..

idag har jag städat och plockat massa tagit lite av disken men tänkte jag skulle ta resten sen när Elvin har somnat för kvällen..

goding är ju ledig resten av veckan nu och på fredag kommer antagligen Fia tommy och lille Dexter hem:)
Wiiie som jag har längtat efter dom så de blir la till att träffa dom i helgen om dom orkar:) men mikey får inte följa med eftersom han är förkyld..

sen ska ju jag och Elvin på kalas med så måste hitta något jag ska köpa till lilla Wilma:)
men jag ska la hitta nåt:)

jaja nu ska jag snart ta ut maten ur ugnen och äta är huuur hungrig som helst och sen vill även Elvin att jag är lite social mot honom hörs det som hehe

Puss!

Elvin älskar att sitta i sin stol:)



myyyys dag:)

Idag vaknade jag och kände att jag behövde åka in till stan och inte bara sitta hemma så åkte först in till Angelica och milly och va med dom en stund vilket var ett bra tag sen och det kändes oerhört skönt att träffas igen!
sen gick jag hem till min syster och med dom har jag<varit hela dagen vi har lekt och busat och även vart ute och åkt pulka hihi
längtar verkligen till nästa år då Elvin är större och vi kan åka pulka och ha de busigt i snön med dom andra:)

herregud vad jag är trött känner jag men jag väntar<på att goding ska sluta jobbet och komma och hämta mej så jag kan komma hem och sova längtar till min säääääng:P

och imon ska jag verkligen ta tag i städningen hemma behöver även tvätta så ska nog hem till grannen en sväng och få lite tvättat måste även få en tid i tvätt stugan till våra mattor som också behöver tvättas eftersom vi har en hund som skitar ner hehe

jaja nu ska jag vara lite social innan jag åker hem

pusspuss



Long time no seen!

ja herregud vad längesen det va jag skrev.. men har inte orkat eller haft tid med det..
ja nu är jul och nyår över julen spenderades på sjukhuset med pappa<3 och senare på kvällen var vi hemma hos janne och line och åt god mat och bara va:)
på nyår va vi också hemma hos janne och line och Elvin var hos mormor och allting hade gått jätte bra!

ja herregud va ska man skriva det har hänt en del sen jag skrev sist men kommer inte ihåg typ nåt haha

Idag fick min bror och Fia äntligen sin lille son som vi längtat efter sååå mkt!! vägde 3455 tror jag och va 50 lång:)

va även och fixade mina naglar för en vecka sen och 3 gick av så nu skiter jag i dom tyckte inte euronail va bra så nu ska jag börja pröva att göra egna har fått köpt lite nu men det blir mer sen när vi har mer pengar:)

så behöver många provdockor som jag kan pröva på hehe så är någon villig är det bara att säga till!

ja annars nu är det ju tillbaka till vardagen igen nästa vecka tänkte jag att jag skulle gå på föräldragrupp tänkte om man kanske träffar någon som man kan tjöta med hehe
nu i helgen ska Elvin på sitt första barnkalas det ska bli roligt:)
och mikey ska ut på kvällen så då vet jag inte vad jag ska göra.. så himla tråkigt att man inte har körkort men ska börja övnings köra med mikey i April:)
då j*vlar se upp på vägarna säger jag bara Mahahahahaha

ska försöka uppdatera mera men orkar inte sitta vid datorn hela tiden ligger hellre och busar med elvin busen
ja herregud va tiden går fort han är 3 ½ månad nu och de går sjukt fort! snart ska vi börja med smakportioner och det ska bli jätteroligt hihi

jaja får la se ifall jag lyckas skriva ett inlägg imon igen

puss!

Elvin med vännen Julian som är två dagar äldre än honom :) sötingar












RSS 2.0